![]() |
|
Што е вистинска љубов?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 37> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vistinskata ljubov e ko vetrot...ne ja gledas,no ja custvuvas...
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
љубов е чудо , необјаснив феномен , срање невидено , мразам кога ми се дешава , сакам да бидам бесчуствителен е*ач ама не можам и мене ми се дешава љубов понекогаш
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
не знам шо е вистинска , но знам
Кога си заљубен правиш прекрасни и волшебни работи, но правиш и невидени глупости. Да не си заљубен нема да ги правиш тие невидени глупости , но нема да биде така вошебно. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....е каде нема вага,кантар,саат,метро......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
vistinskata ljubov ja poznavaat samo zenite....
oni sekogas sakaat najmalku dvajca... a najmnogu eden... hhmmmmmmm.... ![]() |
|
![]() |
|
kremenko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Vistinska ljubov priznavam samo prema decata,ne bi si go pravel toj luksuz so nekoja osoba bidejci mnogu imam povredeno, i ne bi sakal da go osetam toa cuvstvo i samiot.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Romeo i Juluja, samo bez trujacki i umiracki
![]() |
|
![]() |
|
lexus ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
DA TE VIDIME TEBE KLAPSOMUN KOGA KE ZEMES NEKOJA STO KE TI BIDE 102,E PA NEMA DA TI BIDE SEEDNO.ZATOA NE KRITIKUVAJ DRUGI ZA NIVNITE PRINCIPI.
![]() |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
A sto e toa tolku bitno dali si prv ili vtor ti si imal tvoj zivot ona imala svoj zivot pred da se sretnete i nema potreba da gledas nazad nego gledaj pred tebe ako si sakal da bides prv si trebal da se potrudis poveke za da ja sretnes mnogu porano. Najpametno bi ti bilo da gledas vo segasnosta a ne da se vrakas vo minatoto bar jas taka mislam |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
J.J. Strossmayer:
" Вистинската љубов му брани на човекот да чепка во туѓи рани ако не мисли да ги излечи" а пак M. Proust:" Вистинска љубов се просторот и времето мерени со срцето ![]() треба уште ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ne si i vtor, oti dva e los broj. Na primer na pogreb se nosat dva karanfili
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Onaa vo srceto i mislite,sto i ne mora da e kraj tebe vo realnosta.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
jinx ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
на оваа тема ништо нема да коментирам......
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Toa e vrska vo koja sto se raste zaedno,ne samo duhovno,tuku i drustveno,umstveno,emocionalno itn..Vrska koja sto e iskrena,grizliva i intimna;koja sto zadovoluva i vozbuduva!Vrska vo koja sto partnerite se zastituvaat,si veruvaat,ja posakuvaat blagosostojbata na drugiot i ostanuvaat zaedno i pokraj toa sto imaat nedorazbiranja.Vo vistinskata ljubov fokusot e na drugata licnost
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |