|
Има ли некој жив бе дечки? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 113> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa takov vpecatok ostavi zatoa rekov deka sum nepozelna vo sobata....a sto li si pomisli ti...??!?!?!
i mene ete me...ama Вкупно има 100 Активни корисници онлајн, 92 Гости 8 Членови Членови онлајн: FeaR, bondi, Pejik, gazela, _rich_, ФорумскаБаба, nijas, d4 b3 vo najatraktivnoto vreme od denot...za sedenje na forum..samo 8 sme |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccccc sto bilo rabotata "nepozelna sum u sobava" ja si mislev sosema nesto treto
i eve me mene ziv sum |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам пагане....тука бев...хммм
ОК Феар... Мудро ќе молчам од денес натаму. Збор нема да ми прочиташ |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivi i zdraviiiiiiii
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
davas bezpotrebni komentari mislam nemase razlog da go pises toa ali anyway ti si znaes |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе, Форумска...кога влезнах не ти го гледав убавиот ник...сега - да!
но оти така беше? |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паганеее Феар..де бре...не сум толкава плачка ......само..малку |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да се приjавам и jас!
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mn noirmalno znaes kade kapam jas...prvo vleguvanje aktivni korisnici iod prv do posleden ve spiuniram mnogu pocna da places znaes i so ako sum pisal kazi mi....
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе
јас ја барав темава 5 минути... Изменето од ФорумскаБаба - 17.Септември.2010 во 23:44 |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uau vidov u aktivni temi so kako i samo si pisav u slucajov ti kao da me sledis zasto jas pred tebe pisav |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..
Изменето од ФорумскаБаба - 17.Септември.2010 во 23:43 |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има некој?!?!?
Било кој? |
||
|
||
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ne vie ste zivi
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |