IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 275276277278279 303>
Автор
Порака Обратен редослед
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:47
Не те разбрав Духче
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:45
абре аман ејјјјј, да не праите и палачинки со нив????  уствари ај да не ви давам идеи, после тешко мене ќе биде

Изменето од Ghost
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:43
И јас да не сум покуса
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:42
мазичуга,пазичу га и звачуга ЃОЛЕили Миланчо ѕвер!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:40
ц   ццц ц ц ц, само да се спомне секс, и одма у кревет мајката  само полека Синди кон лепотанчето, да не го повредиш  не за друго, ќе треба и за друг пат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:38
Originally posted by maja maja напиша:

Ајде на секс вратете се, оставете чорапи у комшилук

и јас викам така затоа ајт отидов јас на СЕКС!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:37
Ајде на секс вратете се, оставете чорапи у комшилук
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:34
сексот ако ми веруваш во овој момент ама ич не ми е у глава  туку се ми се врти нешто друго од прееска, дали комшоно ми собрал еден пар чорапи или не  ќе видам утре, ако ми зел, ондак јас и моите и уште два пара чорапи ќе му соберам, а богамми и еден пешкир ќе иде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:29
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

не се сексав ни денеска, а ни вчера

КОЈ МОЖЕ ОСВЕН ДУХЧЕТО НАШЕ ВО ОВА ВРЕМЕ ДА МИСЛИ САМО НА СЕКСпа сега само се работи,пшшшшш не сезборува!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 00:27
не се сексав ни денеска, а ни вчера
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 20:40
ke odam na nekoja web strana i najubavite cokoladi i veceri ke gi simnam i koj kako si izbere!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 20:31
Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Abe imam jas naocari od baba mi bog da ja prosti, ama bas sinojka ne si gi zemav!!!   Vikas ti bese a?!?!?!? Aj sea pravac kafana i naracaj uzo, sopska, 20 so kromid, 2 nafori, i 1 skopsko!!! Ova spored dogovorenoto NELI?!?!?! 

abe poeftino mi e forumdziive da gi castam otkolku u kafana!

E da be!!! Aj soberi, 1000 forumdzii i na site da im kupis po edno cokolajno, od 10 dinari (ova vaka zbori baba mi) kje te fati izgor!!! A od gore pisanoto kaj LJUC ili kaj ZLate kje pomines, so 500 denari!!!! Aj sea vidi ti!!! Abe ne ti se casti taka kazi!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 20:22
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Abe imam jas naocari od baba mi bog da ja prosti, ama bas sinojka ne si gi zemav!!!   Vikas ti bese a?!?!?!? Aj sea pravac kafana i naracaj uzo, sopska, 20 so kromid, 2 nafori, i 1 skopsko!!! Ova spored dogovorenoto NELI?!?!?! 

abe poeftino mi e forumdziive da gi castam otkolku u kafana!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 19:42
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 275276277278279 303>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.