|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 137> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forum bez zbunet e kako supa bez sol
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....може уште не му легнале парите на сметка
.....Маестро...............................
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zbunet
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak nisto
aloooooo
ti mislis da rabotis nesto
ili dzabe zimas plata, a
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна немав читано Сега прочитав се што беше испуштено
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........
|
|
apce
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
|
|
apce
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....obicnite luge pisuvaat obicni zborovi.....vakvo nesto moze da napise samo MAESTRO p.s...sega imame em ador za dozdot em treba ocila za sonce
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOLLOLLOLLOL
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не е денес небото она што ти го подарувам, не ти се обраќам во ова врнежливо утро, ќе те оставам да гледаш низ прозорецот замислувајќи ја онаа сцена во која се пронаоѓаш себе и тука некаде и мене. Сега си она девојче расцветано меѓу ружи кое трчка додека ме замислуваш еден ден да дојдам и да ти го подарам целиот свет, да бидеш онаа принцеза осветлена од сонцето на седмото небо, онаа за каква се знеш целиот живот, онаа која каква само јас те видов, без да прашам која си и чија си, неоптеретен од предрасуди од претходно познавање кое го збришав со само едно одмавнување со рака. Одбив да бидам како другите за да стекнам енергија да те видам онакава каква си, а кога тоа го сторив, очите ми беа насолзени, го видов невозможното, видов светлосно битие кое лебди заради сета своја убавина, она...кое не би го видел да бев како другите, раце, нозе, очи кои се смеат...и корист. Можам само да те гледам без да престанам, ти годеше, не знаеше зошто бев опчинет со тебе, не знаеше дека гледам во тебе, она што не е видливо, она што секогаш ми требаше.
Не знаат колку се прекрасни, фрлаат кал врз себе за да го угушат и најмалиот зрак светлина, се ладат ненавикнати на таа топлина која ги плаши. Ме гледаше сосем обично и навикнато, сега се плашиш дека нема да трајам заради топлината која избива од мене...заради тебе. Мислиш сонцето свети зад мене, трепкаш ненавикнато, ме нарекуваш сонце и ноќе, се забораваш и тогаш спознаваш како нешто што отсекогаш си го знаела, таквите моменти се се почести до оној момент кога ќе гледаш во мене со насмевка широка и насолзени очи... |
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................
|
|
apce
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |