|
Како заведувате? |
Внеси реплика | страница <1 252627 |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam deka instinktot e najvazen. No rabotata e kolku e razvien i sofisticiran toj instinkt?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас како заводник сум секогаш спонтана и инстиктивна.
Нема туторијал, нема јузер мануел, се е како ќе ми ,,кликне,, и каков имам фидбег од другата-заведувана страна. некогаш сум ,,жртва,, некогаш сум ,,напаѓач,, |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiksiram i napagjam.....nema sto drugo da se pravi......
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paa sto znam neka dojdi nekoja ke mu pokazam.
Spored mene najvazno e sekogas da pravis muabet, nikogas da ne kutis, da bidis interesen, potoa, sto znam prasajte gi devojkite kako gi zaveduvam |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде фраери и фатални женски, разменете тука искуства, мали тајни на големите мајстори, а зошто не и глупости и гафови.
Не мора да се сведе на фалење, туку може да отвориме некои дилеми и филозофски правци во заведувањето. - Директно и конкретно Vs. темелна обработка - физички атрибути Vs. јачина на мозак и харизма - пристап за легнување на некој(а) Vs. пристап при сериозни намери Доста беше вовед, повелете ... |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <1 252627 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |