|
Каде би оделе ако имате шанса? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Автор | |
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Face the true...Nemas |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов да имам шанса би си отишла дома да се донаспијам
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imam sansa bi otisol na barbados
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последно време си размислувам за Тахити
Изменето од Julija - 15.Август.2006 во 22:30 |
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima iskljucoci.....no mnogu luge sto gi znam mi vikaat deka sum se "spasila"...a jas ne mislam bas taka....ama iskreno koga ke se podzamislam, imam podobro sansi tuku otkolku doma..za zal..
|
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGASS ........znaess ima edna stara koja vika..............podobro prv vo selo otkolku posleden vo grad..........
|
|
......
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i jas se slozuvam so tebe..ama nie ko narod ne se podrzuvame mnogu...nekako politikata ne ni cini bas...nego sto znam...samo zalno e sto gledam mnogu mladi luge gledaat da izbegaat od tamu...
|
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
engie ...pa zarem cela Makedonija treba da ja ispratime nadvor ... za da vidat deka nema nisto tamu nadvor ....ovde e najubavo ???
|
|
......
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa site stranci koi otisle vo Skopje ili opsto Makednoija bile mnogu zadovolni...treba poveke da si ja cenime zemjata ni nasa, zasto ima mnogu ubavini sto ja krasat...
Изменето од engie - 15.Август.2006 во 20:32 |
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kako treba da razmisluvate .............bravo engie ...........doma si e doma ................ahhhhhhh,,,,,,neli engie ....ne znaat koja ubavina ja imame nie ovde .........
|
|
......
|
|
Soprano
Нов член Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imam sansa odam pravo na mestata kade postoela cosa nostra,istotaka vo new yersey kaj Sopranos
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da imam pari - Kanarski ostrovi, ili Tahiti - nesto vo toj stil
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CUBA
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...америка...ја обожавам...
|
|
Точачиња.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |