![]() |
|
Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 69> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ајде бе, нема врска муабетов.
Тој што сака да брани држава ќе ја брани, без разлика на политичка опција.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
затоа вмровците ги имаат оние МОС...саде патриоти, од прв до последен...
![]() единствено кога се трезни ги пуштаат пред камера... а за 2001...сигурно повеќе имаше комуњари отколку иселеници...
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
А бе каква граѓанска војна, не си правете бајрам на умот... Комуњарите не можат 50 души да соберат за протест обичен а не пак да најдат некој да гине за нив. И 2001 год. ниеден од нив ги немаше во редовите на полицијата и армијата, сите го прчеа по грчка неколку месеци.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Taa vojna e spomenata ushte pred 6-7 meseci na vo edna emisija na Happy TV od strana na srpski ekspert ...
Za bombite na Zaev se znaeshe ushte od pred Nova Godina koga vekje pochna da gi obezbeduva tie 4 semejstva na lugjeto koi mu gi predadoa snimkite Deka odzak ne chadi vo drzava se znae od pamtivek ... A da pokundureni selanchishta ima ... i ako trgnat od dvete strani tesko kje se zaprat pred da e predocna
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Граѓанска војна (овде) едноставно не е можна кога .....
Се знае дека ....кандидатите овдешни за таа војна се едноставно кажано ....покондурени селанчишта. Без „милиграм„ чуство...за државотворност. ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Se se mislam dali gragjanska vojna bi gi ochistila ovie "lugje" od eden i drug tabor pa bi mozelo da se pravi srekjna prikazna otposle ili pak do kraj biche poltroni i brkachi na glasovi na ona malku vreme shto i ostana na dzavava ...
Ima da se zbori i komentira do beskraj za ovie situacii ali poshto kaj nas sekoj vtor e politichar idnina ionaka nemame ... a sekoj bi , no mislam deka niti eden ne zasluzuva da bide analiziran ili pak spomnat kako tema na razgovor ... Neka si pukaat bombi , neka se zazemaat karauli , neka se sprema vojna , neka se otvoraat novi crnecki mesta za rabota , neka se pravat mitinzi sobiranki a nie neutralnite salaticeto , shiseto , menjaj programi , gledaj seir i navivaj za jache vtoro
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Старите (и умни ) Латини си имале поговорки кои (ете) и ден-денес сеуште си важат.
* Од луд јазик доаѓаат многу невољи = Ex lingua stulta venuit incommoda multa. * Будалата го познаваме според зборовите , а лончето според звукот = Ex verbis fatuum, exsonitucognosimus ollas. * Иста казна и за оној кој зло нанесува , како и за оној кој тоа (зло) го поддржува = Facientis et consentientis poena par. * Она што не можеш да го промениш , поднеси го (и) не оптужувај = Feras , non sulpes , quod mutari non protest. ![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
… а другите со цел ум го следат Богоположениот месија…
… кој дојде со камените плочи на кои е напишан Божјиот план на опозицијата за спас на Република Македонија… 22. Многумина ќе ми речат во оној ден: "Господи, Господи, нели во Твое име пророкувавме?"И зар во Твое име бесови не изгонувавме? И нели во Твое име многу чуда правевме? 23. И Јас тогаш ќе им кажам: "Никогаш не сум ве познавал; бегајте од Мене вие што правите незаконски дела!" Св.Евангелија според Матеја Изменето од Messenger - 22.Април.2015 во 17:22 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
сега веќе ни е јасно кои се, барем ми е јасно каква лекарска дијагноза имаат...
друго не ми е јасно...што бараат на митинг на ДПМНЕ во Прилеп...колку што знам најблиската институција за такви е Демир Хисар...
![]() |
|
![]() |
|
Gorazd777 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
морам да се сложам со тебе околу Тодор Александров,сепак тие фракции од минатите времиња кои се бореле чисто за превласт и корист,а овој најмногу оперирал во Пиринска Македонија,за ова ти подавам рака. Што се однесува на МОС,тоа го има секаде во секој режим ,црнокошулаши и слични одреди,штета е што се кријат зад Крстот и симболот Македонско сонце,но идеологијата им е чиста Фашистичка,Ги имало кај Дуче,кај Хитлер биле подруго,после се искалиле во СС бригади,исто ги има во Русија,потполно со оваа симболика,а овде баш се поврзани со таа школа на Александров,за сеење на психолошки страв. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Е добро бе Фикс шо да прајме муабет кога ова е неважно,она е неважно,овој портал не чини,оној не чини,ова не е битно,она е глупо...шо знам,не ми е јасно како замислуваш дебата?
Или сите треба да се информираме од еден портал и да пофторуваме ист муабет? П.с Фала ти Evangeline,смееш секогаш да ме надополниш или корегираш Имам некој проблем со поставување линкови и слики |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Епа тоа и е проблемот ![]() Само се прашувате меѓу себе кој е кој, Анѓа ти вика гуглај, тебе не те интересира и се е ОК. Утре ќе ја пречистам темата ако имаме офтопици и ќе си живееме среќно
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Branko C. ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Да, добро е да се вратиме на темава.
Груевски си договори провизија од 25 милиони евра од двата автопати и си ги стави в џеб. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ни знам кој се членови на МОС ни ме интересира, кој си е негова работа.
Зекси и јас не знам каква врска има со темава.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |