|
Најубава жена според вас! |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 30> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum protiv sekakov vid na aristokratija zatoa nema da ja ispostuem ...
Spored mene e prodadena dusha ... oti koja budala moze da se omazi ako ne e od interes za onoj klapushot Charles ? Taa ni znaela sto e ljubov niti nisto , i sto ne se zaljubi u nekoj postar nego u onoj Arapot Dodi pun kesh ... zatoa i ja svitkaa... Nego da ne begam od temata :) |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене, таа е последната легенда на 20-тиот век... Убава, елегантна, добра мајка и добар човек... Да беше жива на 1 јули ќе имаше 45 години...
|
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da be Ledi Di ...so kriv nos... :)
Taa gola da me brkala niz trgovski ke sum begal ... ma daj molim te:) Se salam moze bila fina i kulturna , ete pomagala kolku tolku na siromasnite i toa e golem pokazatel za licnosta... moze i ke sum se zaljubel u nea da ja znaev od kaj znaes kakvoi cuda pravi u krevet , u kujna itd..:) |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da tocno e toa , ama mene mi bile najubavi onie zeni koi za drugite ne bile najubavi od site moi zeni vo zivotot... sakam kazam nadvoreshnata strana bila preovladana od vnatreshnata ... ama sepak koa ke razmislam site moi zeni 90 % bile lepotici po opshti principi taka da stvarno nema neubava zena :)
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubava zena e onaa koja ke me nasmee koga mi e tesko , koja ke me digne koga ke padnam , najubava zena e najubava i vo temnina i na pladne, taa zraci vo nokta siva , najubava zena e prosto najubava :)
ALAL DA TI E ZA OVA NINDZA. |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе... кој маж ја гледа внатрешната убавина, ако нема малку (или малку повеќе) и надворешна...
А најубава жена според мене е/беше принцезата Дијана Изменето од Julija - 18.Јануари.2007 во 20:17 |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najubava zena ... sekoja zena e najubava i najgrda ... koj kako ja gleda nea kompletno ili delimicno... koga si zaljuben se ti e ubavo na nea znaci ne e do zenata do tvoite ochi e... ma neobjasniva rabota...
Najubava zena e onaa koja ke me nasmee koga mi e tesko , koja ke me digne koga ke padnam , najubava zena e najubava i vo temnina i na pladne, taa zraci vo nokta siva , najubava zena e prosto najubava :) |
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SE SALAM.... NEMA NEUBAVI ZENI..... |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubavata zena e onaa koja svojata dusevna ubavina vi ja pokloni vam licno, ne barajte nastrana, svrtete se okolu vas, mora da e tuka negde......
Изменето од Delfin - 03.Јули.2006 во 23:02 |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natali Wood e obicna skapanica kamen pijana padna od brod i se udavi ne biva samo da si ubav nego da si i licnost
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najuba zena spored mene e ZENA MI!!!! TE SAKAM NAJMILO!!! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se slozvam definitivno
|
|
I`m back in the game
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e se slozuvam
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |