|
Можно ли е да се заљубиш за еден месец? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 31> |
Автор | ||
elence
Група Регистриран: 10.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa luge izgleda jas sum se zaljubila i toa za eden mesec i znaete sto prekr4asno mi e ........ ah taa ljubov ubava i teska slatka i solena
|
||
zivej go sekoj den kako posleden
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не викам!!!! Знам!!!! Why? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
излеа вика |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Викаш? |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ретко!!! Многу треба за да ме стрефи право у срце!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eni a zosto ovaa faca stalno ja koristis... a se zaljubuvas i ti na prv pogled... |
||
tuka nekade....
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ти одговара!!! Не се љутам воопшто!!! Пиши како сакаш!!!
|
||
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne go menuvaj ama ako ti se obratam so eni znaj deka e do tebe...pokrtako mi e...ok.... |
||
tuka nekade....
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEEEEEEEEE Шо му фали де!!! Како сакаш викај ме!!! Тоа го користам 3-4 години уназад!!! Нема мењање!!!
|
||
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nrg smeni si go imeto .....ili jas ke ti se obrakam so eni...od energi...ok... delfin bravo ti si vodolija.......zatoa regiras vo sekundata.... |
||
tuka nekade....
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нате ама јас знам ти во кого се вљуби на прв поглед ама не кажувам на никого!!! Се зезам!!! Не ми фаќај кусур!!! |
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве уште еден поздрав од еден водолија........што се однесува до темата ......ДА, човек може да се заљуби и на прв поглед а за еден месец и да не зборуваме..........дури и чудно е прашањето......за еден месец ?
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оффффффффффф ме мачите бре луѓе!!! Ќе го сменам никот жими се!!! NRG ти е скратено од ENERGY, а МKD e кратенка од Македонија!!! Ова ми остана уште од времето кога четував по странски форуми, и од бившите ју простори, и тоа ми беше никот!!! И не го сменив од тогаш до сеа!!!
|
||
|
||
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nate ova mazive ne ne razbiraaat sekogas..... vivi mi e kratenka od vodolija...kratko e i jasno....kazi sega ti....sto ti tebe onaa azbuka.... |
||
tuka nekade....
|
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |