|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Автор | ||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се до толку мрднати да го тепаат секој што ќе му дојди на патот. Но факт е дека употребуваат прекумерна сила за непотребни работи.
|
||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кејт......тоа “кој што посеал ќе жнее“ го кажав поконретно за Љубе, бидејки подолу лјоце спомна дека за Љубе веднаш кажале на вести а за детето не кажале... Немој да ме правиш овде без чуство и осет.... ти во моментот кога пишувавме за тоа не беше овде... За детето кажав дека ми е жал, и не е битно дали е некој стар или млад не заслужува да биде тепан, а не па убиен...ужас За вкави случаи никого не оправдувам, посебно не полицаец.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се слагам!!! скоро во СЕ!!! да се стави малку ред на односот на алфите да..... ама да обвнита дека прават што сакаат и тепаат секој тоа не е точно! |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што и да е, како што некои велат, посеаното, ожнеаното никако не смее да заврши така! Дури и да имало причина да биде гонет од полицијата, нема никаква законска причина епилогот на таквото нешто да биде таков каков што е.
Полицијата треба да биде сервис на граѓаните, така е во сиот модерен демократски свет, така треба да биде и тука. За жал, некои останале со умот во некои други времиња, кога и вакви нешта се правеа... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има врска....тоа ако ги глобализираат работите демек алфите тепаат кој ке стигнат.....тоа никако не можам да се сложам!!!! затоа е битно дали те збркал или не....потшто на формуов верувам дека 99% ке кажат никад немале или не биле збркани од полиција.....
дека направиле убиство....т.е припадникот....јас мислам да.....и поради тоа МВР треба да искочи со образложеније да го казни .....најстрого припадникот...... и да воведе малку ред кај АЛФИТЕ..... но да се глобализира дека тепаат кој ке стигнат НЕВИСТИНА!!!! |
||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каква веза има дали те или не те збркала полиција.Зборуваме за Алфаприпадникот кој "можеби" направил злодело, и неговите другари Алфи кој присуствувале на лице место и ништо не пријавиле во нивните извештаи за овој настан . Практично настанов сега за сега во МВР не постои . Тоа е вистинскиот проблем. И ако не беше убиство во прашање ќе поминеше како до сега сите затскриени работи... а уствари кој че му преречи нешто каква вистина че напишат Алфите , МВР во таква вистина че верува, во овој случај и народо.
|
||
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама добро ....јас не се слагам со мај.....во овој случај се слагам со тебе.....ама ако не е така....кажи зошто тебе не те збркала полиција??????????????????? никогаш или можеби те ..... |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој што сеел, тоа ќе жнее - што ќе ти каже Му демек, си го барал, си го добил, алал вера Му, алал вера |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се слагам!!! полицијава.....треба да даде извештај и да го казни!!! со најсторга казна припадникот на алфите ( за кој и јас сум убеден дека направил кобна грешка)...........фактот...дека помалку од лугето знаат што прават алфите.....е добар....не е лош ....лоше е ако повеке од нас знаат како дејствуваат алфите.....значи ....да се разбереме.....некој треба да стави ред на нивното однесување..... ама да се глобализира дека АЛФИТЕ тепаат кој ке стигнат.....тапа ви е тоа....... мислам тоа е .....незнам што да кажам......јас еве набројав....и кејт и ти .... и јас и мај и многу друге луге не ги збркал алфаш од чиста мира така?????? значи и добро и ипсравни грагани сме се додека не сме почустувале што правата алфите......или општо полицијата......ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ НЕ СУМ ЏАНДАР па да кажете дека ги бранам.....него само реално зборам.....
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а како бе кукоч, до каде е границата? значи смее да го тепа, ама да пази да не го убие??? не си во право! ТРЕБА да се, како викаш ти, глобализира, треба да се крене галама, за да се запрат малку, оти тоа се случува кога на деликвенти и мангупи ќе им дадеш власт! |
||
|
||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и јас тоа го кажувам , никој ништо не објаснува , сите чутат , па и не бил пријавен таков настан во полиција.Добро бе знаеш ли дека ако полиција интервенира треба да напиши " извештај " во случајов никој ништо не знае . Едноставно кажано не виде судијата... Доколку не беше убиство немаше и ден денес некои луѓе да слушнат што прават Алфите. Ако не беше убиство се ќе беше по старо , вака барем народо ќе се информира кога е во нивно присуство алфаприпадник да чутиш и да гледаш долу за да не се почувствува навреден господинот Алфаприпадник. Сега можеби и во форумов имаме алфи секоја чест за нив па не се сите исти... Се извинувам ако нешто згрешив господине Алфаприпадник.
|
||
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не зборувам јас за убиството на ДЕТЕТО.....тоа е неоправдано и АЛФАШОТ трба да се казни....... секако и сум убеден дека го убил детето....поради тоа не смее да помине неказнето....но поента ми е дека не треба да се глобализира...демек ова може на секој да му се случи .....не е точно!!!никако.....но не може без причина некој да земе да те збрка така????? ај ако е така кажи еве тебе те збркал некад некој алфаш....од чиста мира???????
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кукоч не треси глупости бе, каква е таа причина што ќе го оправда овој злочин? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |