IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 35>
Автор
Порака Обратен редослед
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 13:09
бабите + жабите + состојките = ...хм.....кој ке го знае  LOL
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 13:05
sostojkite a:)
Evil%20Smile
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 13:04
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

искрено однесување е искрено однесување
играње игра е играње игра

баби се баби
жаби се жаби

овоа колку да не ги помешаме  Tongue 

-------------

E pa Flert po tebe e u babi ili u zabi ?Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 13:02
искрено однесување е искрено однесување
играње игра е играње игра

баби се баби
жаби се жаби

овоа колку да не ги помешаме  Tongue 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:50
hehe pa ne bi go kazal bas taka strav ne e slabost da moze
:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:39
Da dodadam..i da se nadovrzam... FLERTOT e STRAV i SLABOST, ne e vrlina Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:37

i da vi ...... se razmuabetivte a pa vaka aj moja tocka

hm na mnogu partneri pojdovna tocka za vrskata 80%im e sex naucno dokazano ostanato 20 posto

a toa sex kako kakov ritual ce go svatis toa e druga rabota

vo tie 20 posto vlaga tabietot sprotivnostite i ne znam sto

ako bi nemale sex kako cin nemalo ni nie da postoime mislite deka varvarinot mislam prviot covek se zaljubil ili mu se krenalo go cesalo ne nzael sto mu se desava ja visol polovicnata majmunka kako pie voda natrtena ja stegnal za kosa bam bam

iskocil tarzan ebago jas barem drugce ne bi go svatil a taa ljubov toa e za da se zastitat megu sebno dvata partnera da im bide polesno vo vrskata i vo zivotot:) mislam dosta e

inace i jas isto taka mislam deka ne se otvara tugo srce so laga i namestalka samo so iskrenost i nisto drugo [a drugo nzs e ako samata licnost ne si go zane srceto kako i cuka !

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:27
A da ... flertot e edna golema SEBICNOST ... i kon toj kon kogo se flertuva i kon partnerot koj go imate ako go imate...

Zar za malo vnimanie ... vredi seto toa ? Zar za edno polnenje na baterii i bidnuvanje na centar na vnimanie za kratko vreme vredi da se bide tolku SEBICEN...

Ko sto rekov odvraten mi e FLERTOT kako pojava... poveke cenam iskrenost i otvorenost otkolku igri , zaveduvanja ...gluposti . Nikoj so igra ne osvoil tugo srce , tuku so iskrenost. Dokolku taa ja nema igrata e samo kratkotrajna ... bleshti i ja snemuva kako i sonot... a iskrenosta pleni... i ponekogash ostanuva zasekogash.

Pa Vie pak flertuvajteWink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 12:19
FLERUVANJE e ispolnuvanje na sopstvenoto EGO i nisto poveke... za nezreli licnosti... koi im fali samodoverba pa na toj nachin flert  ...  LAZNo si ja polnat Wink

Iam ushte dosta da kazam na temava ama nekako mi stanuva odvratnaOuch
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:59
aj i jas da go kazam mojot stav
SEX-LJUBOV-FLERT

znaci sexot e univerzalen zbor za zadovoluvanje na covekoviot nagon ...sexot bi trebali da se sfati kako potreba za reproduciranje ...a ne kako sto nekoi velat... cin na uzivanje ..pa cie uzivanje (na mazot ???pa ajde ne me smejte ---nemojte za ova da mireplicirate so stavot ne ti se  pogodila  partnerkata ) ...zarem sexot pomegju zivotnite ne e sex ....i de objasnete mi so kakva strast i kako oni toa zboruvaat i go cuvstvuvaat ..ne mi e jasno edno ...kako sekogash koga sum zboruval vo oci so devojki za sex ...temata ne bila nekako prijatna , a ovde na forum ...pa site samo za sex zboruvaat ...site sekoj den imaat sex...site se znaat za sexot....ili stvarno se sexualni majstori ili pak ne znaat sto e toa pa aj da otkrieme ....

vrskata pomegju sexot i ljubovta ..pa kakva vrska ...ili ke me ubeduvate deka najvisokiot cin na ljubovta e sexot...aloooo ...osvestete se ..pa de bre uste li ima narod koj ne znae deka vo Evropa ziveeme ili pa deka vo Evropa se naogja zemjata nasa ....i kako ke mi odgovorite na prasanjeto ...sex na prviot sostanok ..demek ljubovta bila tolku golema i....ili pak ke mi kazete taa k*rva bila ...pa begajte

FLERT ....se  sto ne e dozvoleno se e ubavo  (primeri bezbroj ....Eva prv )...flertot e razlicen go ima vo razlicni formi..samo znam deka site se hrabri na zborovi i so toj flert vaka na tastatura...pa koga pisuvaat i bukvite gi galat ...a na delo ...pa ne mozat da kazat nemaat probano

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:59
dali jadenjeto e potreba:) ebago kakva preljuba:)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 11:28
ja neznam dali sum u prvite ili u vtoriteLOLLOLLOLLOL
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:25
NE E oti nema cel na izneveruvanje
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:12
normalno ako si sam ne mi izgleda kako preljuba dokolku si vo vrska pa da togas stvarno nema smisla nee vkusno :)Wink
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,906 секунди.