![]() |
|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Автор | |
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa taka mislis ti po so ne si od sk...i koga doagas vo sk nikoju ne te znae i cudno tie pa se isturas na pogresno mesto na lugeto koi ziveat vo gradot namesto da ja pobaras katastrofata vo sebe... |
|
speed
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Skopje nekogas bese ubav grad, sega e bezvrska. Ima ubavi gradbi no kako celina e nikakov. Za sreka se uste ima mnogu ubava okolina, dodeka i nea ne ja unistat...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
skopje e kako NEWYORK,...kosmoplitski,....ete ...vo newyork ima konji sred manhattan,i na times sqware....i vo skopje ima,....kaskaat po bulevarite okolu centarot vo sekoe vreme na denot i nokta,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
SKOPJE E NAJUBAVIOT GRAD VO CELIOT SVET
![]() |
|
![]() |
|
aktiv ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
bez da se navredat skopjani, gradot si e dobar ima navistina sto da ponudi ali skopjani kako luge se katastrofa. |
|
![]() |
|
kolenas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Abe aj ne tropajte gluposti! skopje hm abe aj!!!!!
|
|
KOLE NAS ,e*ac VAS
|
|
![]() |
|
Arm'nj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
i beduinon ja obozava pustinata
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Najubav e zosto e moj grad. Ponatamu da nabrojuvam nema smisla zosto bi bilo subjektivno. Nema najubava arhitektura, tradicija, klima, kultura, no seedno. Mene mi e najubav.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
So anakin se slozuvam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
navistina e najubav?
sigurno ne e no e nas hahahhahahhhahhaha |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
DemonHunter ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
skopjeee!!!! the most beautifull sity in the world--OD POZADI NAPRED:D
|
|
![]() |
|
olgica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
samo mala ispravka, ne turska carshija tuku - stara Skopska carshija
![]() i Vodno, Krstot na Vodno, parkot so ezerceto i ubavite mali mostovi
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
so eden zbor ne dve pricini sve sto sakas sto e dostapno u makedonija ce go najdes na edno mesto a ti pogodi kade:)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |