![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 77> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milo,legni si da se naspies!Sto pravese nokva?Bacio!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
aj za saat,dva ke dojdam |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
лепотице си легна или уште си на форум ??
![]() ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
среќен роденден......-немам поим од кого е
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
добро добро, направи си ја косата и те чекам, ама немој да ми касниш бацка
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ke dojdes i ti so mene,bez tebe ne idam nikade
|
|
![]() |
|
леле леле леле,... сега го видов,... во гро план,... аууу грозно,... само на уши е,... грозно
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
на сметката Ви се додадени 100 денари
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Da budes puna kao brod, da sve muskarce bacas na pod,MI SMO RIBIETINE, MUSKARCE SU SKART SRECAN TI 8 MART.
![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
многу пораки со иста содржина ама последната вака беше
Среќен роденден да си ми жива и здрава...мисли и на себе не само на тоа околу тебе оваа година. Те гушкам најсилно и многу ми фалиш. Ф.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ova e edna od najubavite poraki koi sum gi dobila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ja ti kazav,nema potreba da biram megu tebe i nea..ti si mi najvazna i ostavi ja nea..ja gi resiv site problemi i sum samo tvoj zatoa sto nikogas dosea mislam ne sum bil u vakov "trans" a toa samo do tebe ke da e..posle ke ti se javam,seuste sum na trening i ne mozam da zboram..T.S(te sakam)
MNOOOGGGUUU SSSUUUMMMM HHHAAAPPPPPPPYYYY
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Ако не ме почекаш до 12:30 педер си.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
како ти текна жити се тоа да направиш ???
п.с да надополнам дека тел ми е бек то лајф ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 07.Март.2008 во 17:42 |
|
![]() |
|
ne poveke |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |