![]() |
|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 63> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ништо...
![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ќе сварам ситни ракчиња и туна од конзерва, ќе ги удавам во мајонез и ќе им исцедам сок од лимон, па ќе ги гарнирам со салата и некој рскав леб.
Не ми се готви ништо заметно денес.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Компир манџа .......
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денеска мажите прават скара, подпекуваат лути пиперчиња, дробат салати, ладат пиво, со еден збор-машки ден за готвење, женски за мориторинг и уживање.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Денес едно убаво Индиско пилешко кари со Џалфрези сос и варен ориз разбира се
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pleskavici, garnir-przeni mladi kompircinja i gravce (od vcera), zelena salata
![]() |
|
|
![]() |
|
Svinski kremenadli i pire
|
|
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Помфрит.
И тоа е доста. ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Денес правам едно јадење со телешко ситно сецкано во сос од домати, зачини, прилог ориз.
Ако не ме мрзи ќе следува слика. За десерт, да бидам во тренд со природните збиднувања, веројатно попосле ќе го направам трендовскиот Volcano колач, или кај нас познат како лава-колач. ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Јас не признавам пити со готови кори.Сам ги сукам,сам ги печам и за моите и за пријатели и со спанаќ,и со јаболка,сирење,зеље...
За внукот се знае кифлички,пита со спанаќ а за татко ми свинско печено. Убаво е да се ужива во кулинарството. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Денес бев на родителски останок во ниедно време, од 12 докај 15 часот и не успеав да зготвам, поминавме со нездрава брза храна, пржени компирчиња, колбаси, салата. Лошо се осеќам кога морам вака, ама ете, понекогаш не се стасува...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
И после сум лоша оти карам ![]() Абе турај таа рецептата во Салати. Мора ли бе се човек да ве учи...брееее ![]() Изменето од mamamd - 16.Април.2010 во 15:48 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |