![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 74> |
Автор | |
m.m. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blagodaram ...blagodaram...
![]() |
|
Today is the tomorrow you worried about yesterday
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Браво мила ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
m.m. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
LELE KOLKU SUM STANALA EMOTIVNA
![]() |
|
![]() |
|
Koga ke ja najdes svojata srodna dusa site koi si gi sretnal prethodno ke ti izgledaat kako bleda kopija, sekoj covek za koj si mislel deka ti odgovara vo eden ili drug nacin e nisto vo sporedba so srodanata dusa...KOGA KE JA NAJDES SVOJATA SRODNA DUSA KE SE CUVSTVUVAS DEKA KONECNO SI DOSOL DOMA ..KADE STO PRIPAGAS SO CELOTO TELO I DUSA... |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Srodni dusi nesto najubavo da ti se sluci!!!!!!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ne e pravilo....No so lichnista koja te ispolnuva pred se si sroden vo odnos na vzaemni pobaruvanja zelbi itn..se dodeka ne si podolgo vreme so nekoja osoba ne znaesh dali taa vprocem ili ti nejze si i sroden,dali odgovarash na nejzinite zelbi, zosto ljubovta na samiot pocetok e slepa i manite ne gi gledame, no koga ke se smirat strastite togash na povrshina izleguva ona koe faktichki e eden realen svet vo koj treba da se zivee.Taka da zaslepenosta od koga ke mine se pojavuva ova kolku taa ili ti imate srodnost.
Изменето од maja - 10.Декември.2006 во 16:33 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:47 |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:48 |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
ne veruvam bas vo toa!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ili whatever
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Браво за тебе, од цела тема баш за тој пост се фати не прозван..или ти си пепи
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kolenas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
izgleda zenskata mu se vika Maja ili nekoja druga mozi e ,pa samata ke se javi ako se prepoznaj
|
|
![]() |
|
Објасни ми ја поракава......
зашто потенцираш име?? ![]() Изјасни се па ке одлучиме што ке се прави |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |