![]() |
|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Питај бога што ли е после разделбата.
И после три децнии и .......... почесто се среќавме и анализираме каде згрешивме. Нема живост, има жалопојки. Таа сама а јас поради децата условно ,,задоволен,, велам задоволен а не среќен. Среќа е измослен збор. Изменето од orlov - 01.Февруари.2008 во 01:30 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Тоа ќе биде само глумење другарство |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
Sweet angel^^^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
да зависи од повеке ствари
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
грешка си срц...има шанси само зависи од вас двајца.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
После другарство може да се појави љубов, ама после љубов нема шанси да се одржи другарството
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Па не може да има искрено пријателство доколку пред тоа имало вистинска љубов , зошто со крајот оној кој љубел останал повреден
а ако била глупава површна врска без чувства и емоции , тогаш може |
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
EPA ZNAM DEKA MOZE
![]() |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
аааа така може
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
vaka da pojasnam.............mojata razlika megju prijatel i drugar e toa sto za mene onie koi gi narekuvam drugari mi se pobliski........malku mozebi e obratno,ama taka e za mene
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
топсекси...ако ти си му раскинала и биднете “пријатели“,тоа е боооолно за типот...
имаше едно текстче (онака заебанција) за што всушност значат искажаните зборови...и едно делче викаше вака (зборови на женско): “САКАМ ДА БИДЕМЕ САМО ПРИЈАТЕЛИ (за да можам да ти ги раскажувам болните детали од моите средби со други дечковци)“ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PRIJATEL-DA
DRUGARI-NE
|
|
![]() |
|
најдобра пријателка да ми стане после раделба - не баш...
ама онака како другарка да... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не знам јас не сум за во темава зашто ке се изнасмеете ако ви кажам колку добро стојам со моите бивши.....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Posle razdelba ne bi sakala da imam neprijatel, a prijatel nikako ne bi mozel da mi bide zatoa sto ednostavno ne funkcionira takvoto prijatelstvo
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |