|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | |||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кали .....колку не се сложувам со тебе....ама ич.......се сложувам дека копукот од алфите кој применил сила и направил кобна грешка треба да се казни!!! но кали дали тебе некој те тепа? дали кејт некој ја тепа? дали мај некој ја тепа ? дали мене некој ме тепа....? значи ако немаш проблем со полиција ....и со законот никој не те задева!!!!!!!! тоа е јасно...... нагласувам ЈАС СУМ УБЕДЕН дека АЛФАШОТ е крив и треба да биде најстрого казнет!!! нека му е лесна земја на момчето.....и нека почива во мир..... но зошто си сигурна дека АЛФАШОТ не го бркал момчето поради продажба на некоја дрога па да е уште некоја потешка по која може да посегне уште некој млад живот.... дај боже да грешам и да не му псе превртуваат коските на момчето поради мене.....но не смееме да го обвнвуме и да донесуваме заклучоци.....никој не бега од полиција без причина па ниту полицијата дошла и некого затоа што си лижел сладолед или пиел сокче го бркала!!! значи пак ке кажам не треба да се глобализира дека АЛФИТЕ се тепачи....на кој ке стигне..... грешка има....во оовј случај и јас мислам дека алфашот е крив и убеден сум....треба да плати поради тоа ....со најсторга казна....некој да поведе сметка за тоа како се однесуваат алфите........ но никој не бега од чиста мира од полиција!!!!! затоа не глобализирја дека сите АЛФИ ИЛИ ПОЛИЦАЈЦИ СЕ ИСТИ!!!!па поради тоа и цело МВР и цел систем ни смрдел!!! |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е толку очигледен пример, манифестно, на нашата реалност.
Го пишувам ова, го повторувам, и ќе го повторувам.... Ако некој сака да се лаже дека живееме во супер држава, реалноста не дозволува такво игнорирање...ваквите случувања не се изродуваат од ништо. Да, секаде има насилство, но Волку насилие, од државни службеници чувари на редот и мирот, волку често, на шака народ и педа земја, кој може да каже дека ваквата наша реалност треба да ја земеме за инцидентна, и како би можеле да останеме глуви над сето ова..??? Овој народ не живее добро, овој народ живее со изместени вредности, овој народ реагира апатично и дезориентирано на политичките и општествени случувања, што неминовно доведува до тоа да овој народ има премногу гнев во себе.... Изменето од Kali - 07.Јуни.2011 во 12:42 |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
синока последна изјава беше дека таков случај не е пријавен..... а денес од МВР нема ништо изјавено во врска со случајот... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како може да нема официјална информација за убиство
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пу пу скраја да е.... уште тоа ми фали мене ако ме збркнат фиксно ќе ме замават....како што сум малер отепан... |
|||
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има ли некоја официјална изјава од МВР за овај случај?
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сепак ако го сторил тоа било да е полицаец било кој друг, ќе си ги сноси последиците..нема да остане така... |
|||
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Истражен судија наредил да се извши обдукција на телото на починатиот и да се види од што починал. Изменето од Македон - 07.Јуни.2011 во 12:28 |
|||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ок љоче
како и да е....со кој ум ме направија ненормална овде....не знам... ако некој се вмешува во веќе започната дебата барем нека прочита се по ред, пред да почне да пишува... а не да ме прават монструм... |
|||
|||
ljoce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се ложувам и се разбравме како што се разбираме и дека не секој од чиста мира бега од полиција и дека не тепаат секого од чиста мира трагедијата се случи и треба да бидат доблесни да кажат дека згрешил припадникот да се казни.....со најстрога казна...... Изменето од KUKOC7 - 07.Јуни.2011 во 12:17 |
|||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |