IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Неостварена желба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Неостварена желба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 31>
Автор
Порака Обратен редослед
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2006 во 15:28
Pa nemam nekoja posebno.Bi sakala da go posetam New York no za vreme na Bozik
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2006 во 18:45
да ги глеам children of bodom во живо...и да си зеам слика и гушка од еика...ај се надеваме некоаш дека ќе бидит...
Точачиња.
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2006 во 23:43

da odam vo kina i da naucam kineski:))

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2006 во 00:34
Nekoja golema...i onaka bash zelba vo vistinska smisla na zborot....moze da shetam niz Evropa..... turisticki so meseciLOL 
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 21:35
da setam po dalecniot istok.... kina...
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 15:08
  da prisustvuvam na eden natprevar na la.lakers i da idam vo paragyai ,imam i drugi kako kuka na svajcarski alpi itn.LOL 
Bounce

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 15:24

Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

Gi imam okolu 200. Ama vistinska nemam

DON'T WORRY BE HAPPY se ke bise, trpenie spasenie

iiiiiii jas si imam neostvarena zelba, da naucam da sviram bass, ama ko sum trupce so da si pram i plus plus ne znam dali imat ovde nekoj asolen so bi me naucil da svirkam bassce9barem ne vo ohridov)

Точачиња.
Кон врв
veni vidi vici Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 554
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 00:06
Gi imam okolu 200. Ama vistinska nemam
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 00:02
Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

mmmmm....Ferrari F40, so sobrakajna na moe ime... Nekolku Dedo Mrazovci ke trba da sobiraat pari za da mi poklonat eden

P.S. Kupuvam F40 do 1500 Evra ( tolku imam na smetka )

so tie pari znaes li kolku BURAGO kolicki u forma na F40 ke si kupis  eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
veni vidi vici Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 554
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 23:43
mmmmm....Ferrari F40, so sobrakajna na moe ime... Nekolku Dedo Mrazovci ke trba da sobiraat pari za da mi poklonat eden

P.S. Kupuvam F40 do 1500 Evra ( tolku imam na smetka )
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:52
epa prati mu pismo na dedo mraz, moz toj ke moze da go resi problemot  
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:48

Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

Da mi kupi tatko mi Fender Jazz Bass gitara i Marshal 200w bass pojacalo (mozda ako poucam malce ke mi se ostvari, ama do sega mi e neostvarena)

epa sedni uci cel mesec i zelbata ke ti bide ostvarena

abe Fender Jazz Bass ne mi kupi ama mi kupi YAMAHA RBX170 (koj e odlicna zamena na Fender) ama sega pojacaloto e problem

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:32
Originally posted by NOT RESPONDING NOT RESPONDING напиша:

Da mi kupi tatko mi Fender Jazz Bass gitara i Marshal 200w bass pojacalo (mozda ako poucam malce ke mi se ostvari, ama do sega mi e neostvarena)

epa sedni uci cel mesec i zelbata ke ti bide ostvarena
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 21:22
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.