|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 680> |
Автор | ||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сп...што се случува овде
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SP dali e dobro? Se nadevam deka e dobro ... zal mi e sto ne e tuka |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prirodna reakcija de
|
||
vivi
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СП
Дали 3+ милиони, 2 мил, 1 мил... или пола милион евра ... е доволен за некој да си залепи етикета... богат сум СП кој е богат, кога никој ништо нема
и сп .. зошто сум зачудена што што една кола е доволна...за етикети
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
in ne se prasuvaj Tigi sigurno e odlicno i misli kako da kjari nekoj dinar od babite i dedovcite i da mu ja zduvne u grad..
i da zatepa nekoja shmizla..i da zabelezi nekoj fraer so dolga kosa |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp ke se javi li
Изменето од MyWay - 04.Мај.2011 во 22:45 |
||
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp...kade se onie postovine za kompatibilnosta na dupmneovcite so......inteligentnosta?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahaha ja opisa mnogu ubavo Tiggy P.S. Vidov eden post na forumov od nea i mi tekna deka odamna ja nema...uste od mart mesec |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SP...kade li e Tiggy ? Go snema maloto... ... |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе таман работа се заебавав само |
||
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci babe... 1.se e sporedba... 2.se e percepcija... koj kako svakja. Covek moze da e zadovolen i so korka leb, ili nezadovolen i cel svet da mu go dades... |
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sp ke se upravi li vremeto...aman veke
|
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednas rece oti ovde i stanalo dosdno i nema da idi i stvarno ja snema,,a bas mi falii..kolku se smeev od nejzinite postovi... |
||
||
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se prashuvam zs koga dadesh zadovolstvo vo ikonicki izleguva..crveneenje
|
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |