IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 100>
Автор
Порака Обратен редослед
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2012 во 20:07
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

охо, он да имаше некаква култура, ќе си се средеше малце да личи на политичар кој некој ќе го разбере озбилно и ќе си ја поправеше таа говорна маана и паторскиот десет до два начин на одење, и боксерскиот став како да има нешто со што да се фали...
не знае ни каков израз да има во однос на говорот, интервјуто или вестите што ги дава и дури и кога изразувал сочуство за трагичен настан ја имал таа насмевка на лице што како по шаблон си ја мести кога се слика со лопати...
не знае ни да се поздрави ни да одбере зборови при контакти со други политичари од негов ранг
да не збориме па за облека смеење

Значи...
глупости...
што е битно како се облекува, како оди...
за говорна мана да му се смееш некому...
кажува повеќе за оној кој се смее...

тотално небитни работи...
мислев дека треба да се дискутира за тоа што...
и како работи Груевски...

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2012 во 19:42
охо, он да имаше некаква култура, ќе си се средеше малце да личи на политичар кој некој ќе го разбере озбилно и ќе си ја поправеше таа говорна маана и паторскиот десет до два начин на одење, и боксерскиот став како да има нешто со што да се фали...
не знае ни каков израз да има во однос на говорот, интервјуто или вестите што ги дава и дури и кога изразувал сочуство за трагичен настан ја имал таа насмевка на лице што како по шаблон си ја мести кога се слика со лопати...
не знае ни да се поздрави ни да одбере зборови при контакти со други политичари од негов ранг
да не збориме па за облека смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2012 во 09:54
Originally posted by емил емил напиша:

......се загрижив за човекот загриженост 

Не, не го изгуби апетитот, само е доволно културен, додека зборува да не јаде, односно док се јаде не се збори-така го учеше учителката во школо и тој почитува.голема насмевка
После сигурно се најал оти гледам-послужавниците се исти, чиниите исти, храната иста како кога бевме и ние. А морам да кажам, вкусно бешеголема насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2012 во 05:10
 ......се загрижив за човекот загриженост 

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2012 во 15:01
aaa,...mi tekna:да

...toa e onoj  pozer,...shto lichno ja odbral (proliv) bojata na ogradata ,

... na eden od skopskite mostovi !
смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2012 во 07:23
Кој е Груевски ? Неизбањатиот .Тоаа му е веќе индианското име .Хау 

-------------------------------------------------------------------------- 

интересно ми е дали ќе се најде некоја од неговите милиони навивачки каде ќе му понуди едно тушче ,шампонче ,она лично да му го изтрка грбот нормално заено двајцата под тушот мечтаење 

сега е моментов сите што се му почитувачи да декларират нивната љубов кон него голема насмевка
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2012 во 01:41
Страни језици најбоље иду с` пиќенце... голема насмевка
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 15:50

тема-Кој е Груевски?

па следи-
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

јас од незнаење кажав дека ро***иот не знае странски јазик, ама сум згрешил, еве и доказ дека мистер шарм знаел барем еден странски јазик и тоа го збори одлично

е да ме убиеше некој вчера немаше да знам дека оној во црвеното бил Груевскизамисленост

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 15:04
vo pravo si !изненадување

grcija taka se rodila...zadolzena!да
Кон врв
pHp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Локација: Rwanda
Поени: 1477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pHp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 14:37
Originally posted by brza brza напиша:

individua shto treska  javno...gluposti:да
....ama , toa i ne  bash strashnoto,...postrashno e shto nekoj i mu  gi'''pie'' !

Па малку е па ти... Еве види ја на пример...ГРЦИЈА!!!
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2012 во 13:42
individua shto treska  javno...gluposti:да
....ama , toa i ne  bash strashnoto,...postrashno e shto nekoj i mu  gi'''pie'' !
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2012 во 01:49

Е  Грујо е најспособен ни воѓа и ете видиш со неговата Пајковизија(МРТВ и покачениот данок),сега измислил и ПАЈКО говор,квакање на секои вести...и така со нови сили во нови победи.Само ова некаде многу ми наликува од некаде... способност е тоа.

Нема друго реформите ќе победат???????????????????????????

ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:56
абе да не ја утна темата ти нешто?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:37
јас од незнаење кажав дека рошавиот не знае странски јазик, ама сум згрешил, еве и доказ дека мистер шарм знаел барем еден странски јазик и тоа го збори одлично

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.