![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 93> |
Автор | |||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
стига бе
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Да не користиш опиум за инспирација, а поету? |
|||
![]() |
|||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
И сеуште се произведува само строго контролиран од државата -
ИНФО-Афион на грб Афионот, маслодајната репка, сусамот и памукот пред повеќе од педесетина години наголемо се садеа во Македонија.Афионот е земјоделска култура што се наоѓа на македонскиот грб, покрај тутунот и житото.Владата подготвува низа мерки за да се вратат културите што одамна исчезнаа од нашите полиња. Валентина Ангеловска - Дневник |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
има мак и мак
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Во Бугарија кифли од Мак немате ли - на нас како деца во школо барем еднаш неделно кифли од Мак ни даваат,имаме и торти,колачи,пити и др. од мак - макот е многу хранлив прехрамбен продукт
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%84%D0%B8%D0%BE%D0%BD сега веке ми се изjасниха многу работи за макjаданците што ги гледам овде на форумот 7 години на мак ![]() |
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
едно само не ми е јасно, зашто македончево толку се фатило за Ацета и Филип
едноставно ме фрустрира понекогаш што сите толку многу се зафатени со античките македонци, што забораваат на целата македонска историја, која патем е огромна еве на пример имаме голем број пронајдоци од разни периоди во праисторијата (скоро во секое селце и градче), што значи дека сме тука од мнооооогу подолго време па ви викам, остајте ги грците да си ја живеат нивната лажна историја, и почнете да гледате пошироко на историјата, и да запазите се она што го имаме и знаеме ![]() не ме разбирајте погрешно, и јас се сметам за потомок на античките македонци |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
арно си имаме ние афион на грбот
![]() |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Вака доста интересно изгледа- и графиката е многу добра. Ме потсетува на World of War Craft, што ја играше братучед ми. Јас претежно играм дота и кантер( ама кантер ретко) Изменето од macedon_alex - 23.Октомври.2008 во 18:36 |
|||
![]() |
|||
||
http://www.lineage2.com/
luge, elfi, dwarfs ima clanovi odish tepash gadovite eve klipcheta na youtube http://www.youtube.com/watch?v=-wcb2qju8VY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=TcGkMRogbaw&feature=related |
|||
![]() |
|||
||
Каква игра е тоа? Дај објасни малку. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |