![]() |
|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 29> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ete pesimistka ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Edna mi rece deka sum Skopsko pederce
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Jas mislam deka poveke ti odgovara pesimisticki seksist!..
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Optimalen pesimist
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
оптимист,......
![]() ![]() ![]() мислам,...... живејте си го животот како што вие мислите дека треба,..... ама колку пати заради некое песимистично расположение сме имале нервози, без врска,..... а подоцна се испаднало како што треба ?? од денеска,..... и во најлошо,... ќе гледам со розови очила,... ветувам,...... повеќе од порано,..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Непоправлив оптимист! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
За мене чашата е полу полна
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Placip**ka sum priznavam...stalno placam za p**ka
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Pesimist sum vo vrska so zgolemuvanje na
mojot kvantitet ... hm na muskosta.....mislam de.. Ama optimist sum vo vrska so zgolemuvanje na mojot kvalitet...na muskosta , normalno.. |
|
![]() |
|
E koga mu rekov deka moze da izleze rabotava i vaka kako sto izleze, mi vika: "Aj pa ti, sekogas si pesimist!"
Sega mi vika: "Izvini, vo pravo si bila, ama jas ne se nadevav deka vaka ke bide!"
E pa ne se nadevaj tuku misli realno... za da ne se iznenadis premnogu od finaleto!..
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Optimistot po nekoe nepisano pravilo prezema akcii da smeni nesto, pesimistot pak pocesto odbira popasivna uloga sto vo sustina mu pomaga da go odrzi svojot pesimisticki stav..
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
crno ni se pishe!,...kaj spagja ova?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Utrovo se razbudiv kako optimist..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |