![]() |
|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 30> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da,no vistinata sekogas ne e ubavina
poradi toa ne mora da navreduva
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Да, ама убавината е вистинита.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
vistinata ne se odnesuva samo na ubavinata
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ама ти си убава, затоа не те вреѓа.
|
|
![]() |
|
mene navistina ne me navreduva
poise bi rekla deka znae da me razocara
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vistinata ako ne e takva kakva so ocekuvame
pred se razocaruva a i bogami nekogas vregja no mislam deka tie koi za vregjanje na vistina rekoa NE nekazuvat vistina no nema veze ova e forum so nikovi i avatari Изменето од anakin - 03.Мај.2008 во 01:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ic ne me navreduva
|
|
![]() |
|
А?
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Вреѓа не вреѓа-таа е. Мора да се прифати.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako da ne me vrega koga uste niedna forumdzika mi nema dadeno, a na poveketo im imam pobarano
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не....никогаш....
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
aj neka si kutat, neka ne kazuvaat |
|
apce
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da sigurna vistina na sportska
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ne ne , vistinata e edna i kraj . Arno ama toj so ja kazuva ako akcentira nekoi detali so cel da se naprai po pameten togas on mene ke mi ja plesne vistinata vo oci a jas nego shamarot pa drug pat koga ke mi ja pleska vistinata vo oci ke bide so ramnomeren ton bez grimasi na liceto za da ne go razberam pogresno , slucajno .
Vistinata ne mi smeta tuku ocajno mi treba , nema takva vistina koja so moze da me povredi se mozam da prifatam osven lazenje ili ne daj Boze samozalazuvanje .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |