|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 40> |
Автор | |||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Генерализирам затоа што нивната влада тоа го подржува, а не поединци... Поединци не ме ни интересираат... А за Албанци ? Па први комшии ми се и добар сум со нив и се е ОК, но ако има нешто први ќе ми забијат нож в грб... Се е добро со нив и не сум се скарал, но исто така први го извадија албанското знаме и се веселеа на терористичко "независно" Косово... Едноставно неможев да издржам... Таков човек сум, неправда не трпам па ако треба и да е во моја корист... [/QUOTE] Dobro sto ima tuka za MAK-Albanski priatlestva ???
otvori nekoja tema Serbski Albanski prijatelstva i pisi tamu
ako za tebe kako serbin ili Serboman e nesto paradox da stavi nekoj svoje zname togas ti ne si ni Serbin
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga nekoj porobuvac ili uzurpator na tudja teritorija kazal deka e nepravda toa sto porobile tudja teritorija ? ... NIKOGAS .... taka i za niv ovoj akt ne e a nitu ce bide dokolku se resat da go storat istoto i vo MKD .....
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oni toa go gledat od drug agol. Za nas toa e nepravda ama za niv ne e. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ako sponzorstvoto na teroristite odi vo nasoka usa - albanija - kosovo - MKD ? ...... po koj redosled ce se ograduvaat? i , cinam , dosta tarabi ce trebaat vo toj slucaj ....
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Генерализирам затоа што нивната влада тоа го подржува, а не поединци... Поединци не ме ни интересираат... А за Албанци ? Па први комшии ми се и добар сум со нив и се е ОК, но ако има нешто први ќе ми забијат нож в грб... Се е добро со нив и не сум се скарал, но исто така први го извадија албанското знаме и се веселеа на терористичко "независно" Косово... Едноставно неможев да издржам... Таков човек сум, неправда не трпам па ако треба и да е во моја корист... |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Albanija se stremi kon Evropa taka da sakala ili ne ke mora da se ogradi od teroristite i da go namali vnatresniot kriminal. |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eh bre delijo ... zarem na tebe ne ti e jasno deka majkata vo ovoj slucaj , ne se srami tuku se gordee so deteto
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Generaliziras , a toa ne e dobro, nemoj da kazes deka nikogas ama nikogas ne si sretnal Albanec koj e OK. |
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знам дека проблемите доаѓаат од терористите на Косово и Метохија, но Албанија ги подржува и како такви
НЕ ГИ С И М П А Т И Ш А М !!!! Изменето од DelijaSkopje - 20.Мај.2008 во 16:55 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Niedna generalizacija nikogas ne drzi voda. Kaj site narodi ima i dobri i losi primeroci, e sega kaj nekoi se vo pogolem procent kaj nekoi vo pomal. Prijatelstvoto magu albanci i makedonci sekako deka e vozmozno (i pozelno), no vo vakvi uslovi e tesko ostvarlivo!..
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zborot mi e deka Albanija se razviva i poleka se otvara kon svetot. A toa e dobro i za nas. Za zal nie ne stradame od Albancite tuku od Kosovarite. I tie teroristi Albanci se poveketo od tamu. Odlicna sporedba napravi Palacinski koj kaza deka gi mrazi teroritite i kriminalci Albanci, jas samo bi dodal deka jas sekoj kriminalec bi go strpal vo zatvor bez razlika dali e Albanec ili Makedonec ili nekoj tret. A generaliziranja od tipot site Albanci se losi ili teroristi ne drzi voda. |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sosema ispravno ...
|
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ЈАС...!!!!!
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нека ми опрости Гоце Делчев...
Јас не ги мразам Албанците како народ. Јас ги мразам Албанците како терористи и криминалци. |
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |