![]() |
|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 55> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мими ,ако не е тајна ќе кажеш ли зошто толку често сонувааш или на тоа прашање нема одговор?
навистина ми е интересно тоа дека ти секоја ноќ сонувааш
а уште по интересно е дека памтиш што сонувааш
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
него...
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
Како стално сонуваш различно Мимик ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
sum bila u bolnica...vo centar nad cosmo...i to..
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
triler.. visoka produkcija.. jas sum bila zastiten svedok.. dvajca agenti me cuvale od plateniot ubica koj bil manijak poremeten (?!?!?)..se ubivme od brkanje, krienje.. na kraj zavrsi so pismo ostaveno od nego (normalno so los rakopis) vo koj poracuva deka sepak ke mi se odmazdi...(citaj - to be continued - se otvora moznost za vtor del.. ko u site dobro trileri)
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() не ни заспав ко што треба... а за тоа придонесе и другар ми со морничавата прича.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sum patuvala.. do nekoe prestavnistvo pokraj ezero... temno , ladno ezero.. ko na baltik..temen son...
|
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() Уживај брат, нема врска сето тоа... само ти се премотуваат филмови низ главата за ситуацијата што се случила... пробај да зрачиш со позитивна енергија (општо ти зборувам, без разлика на сонов што ти се десил) и нема да чуствуваш страв од вакви работи ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Док спиев си праев ретроспектива на полуматурата...
Владо нишо не е тоа. И пробај да не глеаш многу многу хорори и не слушаш некоја таква музика пример блек метал и слично... ![]() ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
само кажете ми што значи овој сон ве молам ![]() |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
читам во постариве постови сте сонувале икони гробишта и др.
јас не сум за такви сонови зошто кога сонувам ги правам иконите многу мрачни со огној и секакви други работи и на лик на иконата го ставам луцифер во сонот. гробишта ако сонувам сонувам GHOST PARTY SO DJ SPIRIT ексклузивно. ок се зезам за последново ама за иконите имам сонувано такви сонови порано и знам какви ги правам иконите ![]() |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
|
јас го сонував бившиот другар шо се искарав со него.
вака одеше сонот: со него си одиме дома и сега одиме од кај мене кај шо си одам дома и почнуваме да правиме муабет. правиме муабет за тоа што сме се скарале за брачед му(и со него сум скаран) и стигаме пред домот мој кога гледам куќата не е иста како што е кога сум буден, овај пат темна мрачна куќа со повеќе гаражи со такси коли во нив и една паркирана напред кај влезната врата, само светло напред кај влезната врата во куќата. и пред да си одиме по дома го прашувам другарот дали да појдам кај него дома и ми вели добро но првин да разгледаме каков однос ќе имаме и заминува тој па јас се будам ама со грижа на совест. кажете ми ваше мислење на ова прашање: дали да пробам да се смирам со него или не? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Старата љубов
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |