IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Патување во Грција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патување во Грција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 33>
Автор
Порака Обратен редослед
ITI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ITI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 18:51
pozdrav od egejska makedonija
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 02:40
SAMO 300 MAKEDONSKI GRAGJANI JA POMINALE GRANICATA KON GRCIJA ZA VELIGDENSKITE PRAZNICI.A jas paka bev sigurna deka nitu trojca nema da odat -utnav vo prognozata! posle se sto se sluci a najpoveke posle otkazuvanjata od strana na grckite agencii na hotelierite vo Ohrid si mislev deka i nasite nema da im odat no dobro ne se mnogu ke vidime do letoska ima vreme.No pak ne mi e jasno -pa za Veligden si se sedi doma i se praznuva odis na gosti i ti doagjaat neli?
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 15:11
Ма каква Грција никако одење таму...само во егејскиот дел може инаку никако........
Кон врв
ToniToni Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2008
Локација: Macedonia
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ToniToni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 14:47
Јас егејот си го доживувам како македонски и никој не може тоа чувство да ми го одземи.
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:44
Vo Grcija ne sum bila dolgo,ama i ne mi fali.A vo idnina nemam namra da odam,zosto ne sakam nikoj da me ponizuva za moi pari.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 16:25
vo grcija ima sto da se vidi i proba,toa e fakt,ama zemjata ne e kriva za narodot sto e rasipan i zloben,kako sto vika ipartik dostoinstvoto ne mi dava,moze ke otidam nekoj den koga ke prestanat da ne ponizuvaat!
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
lpartik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 402
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lpartik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:44
Моја нога сеуште не стапнала во Грција и за тоа не жалам. Жал ми е што не сум ја прошетал Егејска Македонија...а таму навистина има што да се види.Кога ќе ги укинат визите ќе одам, но во вакви околности сигурно НЕ.
Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 09:50
Од чисто достоинство не ни помислувам да одам во грција, особено не за да пијам кафе и слушам музика! Па ми се лоши кога ќе помислам на таа гнаса од луѓе, а не па да уживам во нивната музика!
middle is best... i believe in science
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 10:41
И јас тебеголемо%20гушкање
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 01:40
Dragi moi, temata patuvanje vo grcija za 8-mi mart...ja postaviv da gi cujam vasite mislenja a ne da nametnam prasanje dali ja sakame ili ne grcija i se sto e grcko.no pred da ja postavam ,den pred toa   ja imav informacijata deka grcki turisti vo ohrid go otkazale svoeto doagjanje /dva dena pred 8-mi mart/ i mi padna mnogu tesko bidejki znam sto znaci takvo otkazuvanje za hotelierite/prvo golem materijalen trosok-pripremi ,nabavka na hrana,otkazuvanje na baranjata od drugi turoperatori i agencii koi bi im donele gosti i bi im gi ispolnile so gosti praznite kapaciteti.... steta .so eden zbor im napravija smislena steta. a sto bi se slucilo nasite da im otkazea? a drugo i situacijata si e takva da ne se povtoruvam ne mislam
deka sme im mnogu omileni ...onoj sto ne me saka ni na vrata ne mu zastanuvam a ponatamu zdravje ke vidime ...i nemojte nie da si se raspravame tuka za nesto sto ne vredi. VE SAKAM/porakata na moite prijateli Prva detska ambasada vo svetot-Megjasi veli :dali deneska na vaseto dete mu kazavte deka go sakate? a jas od mnogu odamna im velam na moite deca -ve sakam -a sega me prasuvaat dali sekoj den na moite vnuci im velam VE SAKAM-da im velam kako i na site VAS.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:23
Епа значи сме се разбрале?големо%20гушкање
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:20
Izvini...shto i jas znaev...shto ti sakashe da kazeshнамигнување
I ne se smetam za predavnik...i pokraj se..

Vo medjuvreme vidov deka sepak ne sum gi izbrishala postovite...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:15
Јас отворено си кажав-без трунка политика, како што доликува на местото на темата. И нема што да бришам постови-стојам зад секој мој збор. Одам, и пак ќе одам, то је јаче од мене. И не мислам дека сум предавник и причина за пропаста на нашиот “Титаник“. 100% не сум јас, жими мајка ми.

Но од репликите само видов колку многу исфрустрирани и лицемерни души имало....Жално. Тоа само сакав да го кажам.

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 16:08
maria...kolku jas chitam temava si e stavena vo forum-stil na zivot,
patuvanja,...a konkretno "patuvanjevo" vo Grcija beshe pottiknato
od organiziranoto patuvanje na zenite za 8-mi mart(ako ne se lazam)
Dochekana bev i jas,kako drzaven  predavniki neprijatel broj 1
(pa morav da brisham shto sum pishuvala)...no,ako nekoj saka temava da ja pretvori vo politika,ochigledno ne mu uspea...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.