![]() |
|
Ај да јадеме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 75> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ..eve!...a za lubenicata...zar da ja frlime be..pari e dadeno za nea... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
aj se menjame....samo naneto ke si go zemam
![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() mmmmmmmmm ajde da te vidam be zagor koj e pogolem gurman si stavil tamu bajat lubenica ![]() Изменето од mircem - 08.Август.2008 во 22:11 |
|
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ...ova moze za kraj,taka i taka ke ostaneme do docna vo nokta ,pa nema da napravime belja..valjda,sto znam? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Jooj,...zeleno...abe ke me "razgalite"mnogu....
![]() ajde,..dajte ushte....gledam deka ste ozbilna konk*rencija ![]() |
|
![]() |
|
mircem ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
a jas rasipikuca a? ![]() |
|
PRICINA:ja zedov bugarija za sojuznik
POSLEDICA:mi propadna imperijata POUKA:dali treba da vlezeme vo evropska unija |
|
![]() |
|
Bravo,zagor....domakin...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Deca,...aj da jademe be,...naprajte neshto...ubavo
![]() |
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
a so od deneska da ne sme na dieta ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
aj da jademe...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ufff,....se znaesh,...sekoj detal go proanalizira, mesoto vide deka e pileshko,duri i bosilokot go primeti,a za maslinovoto...nemam zbor...se gleda deka si chesto vo kujna..... ![]() Ke ..."napraam" nekogash od toa...svinskoto pileshko, za promena,ne za drugo.... Moze sega ova?????Malku losos na zar-sekako,artichoki,...rukola salata..i to.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Кај ги наоѓаш сликициве жити све, па ја немам да се мењаме, али свака част, само тоа пилешкото, пунето со ...е то не волем, како вика Ѓоле: где је ќурка, ту је прасе, МЕСТО ХЛЕБА МЕСА БЕЛА, и по сарму сваком. А боранија поштујам, и тоа вака одоздола или како што си видела, во салатата од БАБА! Иначе моцарели, босилеци и шери томамто дома ни растат, а маслинов го газиме сами, и после кој ракија кој вино ура, ура,Браво за љубители на добра храна као ТЕБЕ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |