![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 121> |
Автор | ||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Змија!!! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
Дугачко.....5-6 метри....со посебен вид на кожа.....долг јазик .....
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Вари екстра кафе...ма просто има стил типов.
Ова беше за на око,овој /аа над мене не го/ја знам. Изменето од renatax - 04.Март.2011 во 10:00 |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
|
немој жити, како ќе живеам после бе тебе?
![]() |
||
![]() |
||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|
lele kako me nasekira tipov.(sledi harikiri)
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
![]() |
||
Guilty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
|
како да го опишам кога ни сум го видел ни ќе го видам.
|
||
![]() |
||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|
zivotno 123
|
||
|
||
![]() |
||
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
|
Brza e brza samoto ime kazuva se. Se raboti za licnost koja saka da go izrazuva svojot kriticki stav i svoeto mislenje na mnogu temi od razlicni oblasti, najcesto toa go pravi na svoj sopstven nacin so veke prepoznatliv stil i imidj. Obozava da se prepukuva, da debatira, da polemizira so ostanatite clenovi osobeno na politicki temi no i ostanati temi koi go tangiraat sekojdnevieto so koe se soocuvame site nie. Generalno nemam loso mislenje za nego neka prodolzi i ponatamu konstruktivno da pridonesuva vo zbogatuvanjeto na demokratijata na forumot iznesuvaki gi sopstvenite pogledi, stavovi, mislenja na razni temi od razni oblasti.
Изменето од panter123 - 04.Март.2011 во 02:30 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
sigurno ima zmuchki na glavata ...od mnogu bapnuvanje u drva!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
kako da go opisham jas
![]() ![]() ![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
|
Stara moma ?? nikako eve jas ako treba k*rban ke odam ama toa ne!!
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() a jas si ostanav stara moma ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
јас сум си јас.....ми се свигаше ова.....ВИСОК....ШАРМАНТЕН...............СО БРКОВИ .....СО ПЕРИКА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() nie se razvedovme ama na drugata svadba go ocekuvam da me pokani ![]() mene....... ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |