![]() |
|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 55> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
По кој пат да казам не се надминува само некогаш стивнува ,тлее за да се појави повторно и по незнам кој пат да ме тресне од земја, а станувам пак...морам
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kon sto ke posegnes, toa mora da go platis, na ovoj ili onoj nacin...sekogas koga sum se pletkal so zenski sum bil zaeban i toa go svakam normalno...obicno nekoj aslak ja zaebal u minatoto i ja sum dobra ovca za onadenje na kompleksi t.e. da mu vrati na mene
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() цер за сите болки а уште повеќе за тагата Изменето од majstorce62 - 11.Јули.2008 во 12:41 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sekako ne so beganje od svojot zivot i 'provaluvanje' vo tugji
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
za zal taka e.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
So ispovedanje na forum
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Goca na MVR na RM mi frli eden slucaen pogled, ama sodrzaen...i sega pametot samo kon nea mi ide...kako da i kazam deka ja sakam, koga ke me iscukaat tie majmunite okolu nea...taka ke ja prebolam ? Koga ke bidam zafaten so vidanje na moite rani ?
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Шетање низ светот, без обврски и без да треба некому да поднесувам извештаи...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
so trpenje i krsenje po nekoja plomba
|
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Среќата има крај, тагата нема
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Ranata ke prestane da tece, i ke zarasne, no TAA sekogas ke se gleda i oseka! Kako da si skril kristalna vaza i da e zalepis, nema ista da bide... samo edno veterce slabo da duvne i taa pak vo parcinja ke se razdeli.... ranite sekogas ostanuvaat i postekaat na tagata i na bolkata....
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne veruvam vo toa
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Vo zivotov se ima kraj...pa taka i bolkata i tagata
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |