IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Како да се надминат болката и тагата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да се надминат болката и тагата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 55>
Автор
Порака Обратен редослед
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 21:57
По кој пат да казам не се надминува само некогаш стивнува ,тлее за да се појави повторно и по незнам кој пат да ме тресне од земја, а станувам пак...морамтага
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 13:14
Kon sto ke posegnes, toa mora da go platis, na ovoj ili onoj nacin...sekogas koga sum se pletkal so zenski sum bil zaeban i toa go svakam normalno...obicno nekoj aslak ja zaebal u minatoto i ja sum dobra ovca za onadenje na kompleksi t.e. da mu vrati na mene смеење
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 12:37

цер за сите болки а уште повеќе за тагата

Изменето од majstorce62 - 11.Јули.2008 во 12:41
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 12:30
sekako ne so beganje od svojot zivot i 'provaluvanje' vo tugji
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 08:46

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 22:25
Originally posted by dudulovski dudulovski напиша:

Среќата има крај, тагата нема

za zal taka e..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 20:15
So ispovedanje na forum
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 08:14
Goca na MVR na RM mi frli eden slucaen pogled, ama sodrzaen...i sega pametot samo kon nea mi ide...kako da i kazam deka ja sakam, koga ke me iscukaat tie majmunite okolu nea...taka ke ja prebolam ? Koga ke bidam zafaten so vidanje na moite rani ?
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 20:49
Шетање низ светот, без обврски и без да треба некому да поднесувам извештаи...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 17:48
so trpenje i krsenje po nekoja plomba
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:56
Среќата има крај, тагата нема
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2008 во 16:29
Ranata ke prestane da tece, i ke zarasne, no TAA sekogas ke se gleda i oseka! Kako da si skril kristalna vaza i da e zalepis, nema ista da bide... samo edno veterce slabo da duvne i taa pak vo parcinja ke se razdeli.... ranite sekogas ostanuvaat i postekaat na tagata i na bolkata....
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 15:48
ne veruvam vo toa
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 14:20
Vo zivotov se ima kraj...pa taka i bolkata i tagata
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.