IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Деца
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Деца

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 253254255256257 263>
Автор
Порака Обратен редослед
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 00:31
Родителската љубов е безусловна и безгранична, барем мајчинската.Секогаш наоѓаме оправдување за постапките на нашите деца.За нивните грешки самите се обвинуваме.
Јас мислев дека детето не може да се разгали ако му се дава многу љубов, разбирање за неговите желби, да му се пружа и над можностите што ги имаме.Ама не било така.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2007 во 16:59
Originally posted by MELANY MELANY напиша:

Imam uste edno prasanje,neka mi izvinat site,mozi nema vrska so temava ama nema druga,sepak ke prasam.Dali nekoj znae nekoj lek protiv strii?

Не знам јас, ако знае некој од другите членови, се надевам ке ти одговори намигнување
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 23:28
никој не сака да прима, а и да реализира директни и туѓи совети. но еве ги моите.
разговорот треба да почне со извинување, заради неразбраноста на нападот, сама кажа дека не си го разбрала, а да продолжи со барање на причината. нападот е последицата само.
адолесценцијата е најосетливото време за децата, посебно за женските и нивните женски проблеми.
во прашање е хемија, а можеби хемиски дисбаланс.
значи треба да се обрне внимание и на исхраната, помалку чолокади и шеќер. а повеќе свежо овошје и зеленчук.
и многу, многу разговор. зошто детето да бара пријатели наоколу, на кои ќе им ги раскажува своите проблеми?
а можеш и овде да ја насочиш.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 15:40
Мене ич не ми е смешно.Јас стварно имам проблем и затоа сакав некој совет од некој кој има искуство со тинејџери.Денес цел ден не разговарам со мојата ќерка и не знам дали е тоа најумно.Ама незнам како поинаку да постапам.Од разговори и совети устата пења ми фати, но од тоа фајде нема.Таа си тера пос свое.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 09:55
E pa kako u africki dzungli setaat goli i nikoj ne im vika nisto. Sto imame pa tolku sto treba da krieme. Na plaza demek taka trebalo, edino sto ne mozam da vidam toa se bradavicite i slivata iako najcesto se proziraat. Ma kogo lazeme nie. Ma daj molim te !
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 23:59
Колку тоа мал си бил.На две-три години и да си шетал ајде, ама на десет-петнаест ако си шетал гол тоа е веќе проблем за психијатар.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 23:30
Kako mal gol se setav kolku sakav i kade sakav, a sega ne mi davaat, e toa e diskriminacija
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2007 во 23:19
Навистина децата се дар од бога, сите ги обожаваме, но дај да поразговараме за тоа колку е тешко да бидеш родител.Не во смисла дека треба да се жртвуваш за нив, мислам дека тоа го прави секој родител, туку од аспект на нивното правилно воспитување, што е она што е најдобро во моментот за нив.
Ви се случило ли да не знаете како да постапите во дадена ситуација со нив, да се чудите од постапките на своите деца.
Јас имам четиринаесет годишна ќерка и таа вечерва ми приреди таков хистеричен напад, а поводот беше безначаен, што просто не можев да се изначудам, а не да знам што да правам.Сега цело време си мислам каде згрешив со воспитувањето.
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 10:48
Originally posted by MELANY MELANY напиша:

Otsekogas sum sakala deca,cuvav novorodencinja,bebinja pa i deca,ama tolku ljubov da moze da se dade za dete ne veruvav deka postoi.
Go imam 16 dena i nema nisto poubavo,ponezno,poslatko i ponevino na svetotголемо%20гушкање lele ke go izedam!
neka ti e zdravo sinceto.guska големо%20гушкањебакнежбакнеж
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 20:16
нека ти е жив и здрав Calvin!
голем да расне!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 17:00
Otsekogas sum sakala deca,cuvav novorodencinja,bebinja pa i deca,ama tolku ljubov da moze da se dade za dete ne veruvav deka postoi.
Go imam 16 dena i nema nisto poubavo,ponezno,poslatko i ponevino na svetotголемо%20гушкање lele ke go izedam!
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 16:06
i za tatkovcite
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 00:49
Se razbira decata se nesto najubavo nesto za majkite
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 21:48
да... тоа се луѓе што не го сакаат човечкиот род...
You are fired!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 253254255256257 263>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.