|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 252253254255256 263> |
Автор | |
world
Нов член Регистриран: 07.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok..ja malku pokasno mozebi no nov clen sum...pa isto imam 14 god sin ma mozebi ke se nadopolnime so mnogu nesta oklu tinejdzerite....problemcinja non stop, od zborenje stvarno pena na usta ...trpenieto popusta togas menuvam taktika i kao sum mu luta (iako znam deka e pogresen poteg no kao da nemam drug izbor vo toj moment)......
|
|
Lady*M
Нов член Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam
deka od decata nema niso pomilo ,tie se nasata cela sreka . |
|
parfeme
Нов член Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите мали срценца нека се зиви и здрави, големи да пораснат. Е јас, ако даде Господ, не би им допустала се да прават, сепак децата треба да се убаво воспитани. Треба могу да се разговара со нив и убаво да им се објасни.
Ги обозавам децата и понекогас се играм со нив бас како мало другарче па после ме сметаат за вистинска другарка и ми се поверуваат кога имаат мака.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kolku imas ? |
|
Srni4kA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neshto najubavo samo detence millo i slatko
|
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ova e leo... imam i edna druga slika ali u bolnica... samo malku e krvava pa aj vikam da ne ja stavam....kissss fala na komentarot pogore... :D
Изменето од SeXy BaBy - 30.Август.2007 во 19:25 |
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golem da rasne i da mu rasne da e ziv i zdrav i da ja slusa mama
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
SeXy BaBy
Група Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deca?
lele naj ubavata tema... rodiv pred edna nedela... sakav da stavam slika od Leo (taka se vika) ali neznaev kako a i nemav vreme da proveruvam posto nabrzina napisav samo komentar.. eve slikata na leo ke ja stavam namesto moja... toa e Leo... kisssssss
|
|
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nrshto najubavo na majkata ako za deca zborime.
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GI OBOZAVAM NAJMNOGU KOGA RAZGOVARAAT SO MENE NEZAVISNO ZA STO
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Venesa milo mi e sto go citam ova. Dokolku ti treba nekoj sovet tuka sum |
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера се смиривме.Таа ми се извини, јас едвај дочекав да прозбориме.
Во нејзиниот филм се трудам да влезам, ама некако не можам да се снајдам од кој жанр е. Сакам да и бидам и другар и мислам дека дека сум на добар пат за да станам тоа. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислев дека детето не може да се разгали ако му се дава многу љубов, разбирање за неговите желби, да му се пружа и над можностите што ги имаме.Ама не било така. -citat -Venesa
Venesa tocno e toa deka na decata treba da im se dava mnogu ljubov,razbiranje na nivnite zelbi,da im se obrnuva vnimanie da im se zboruva itn.No seto toa e stetno koga e predozirano.
Mnogu e vazno koga se vospituvaat decata da im se vleze vo "nivniot film"(taka polesno ke gi razbereme,a i tie nas).
p.s.vo nieden slucaj ne treba da se kaznuvaat so toa da ne im pravime muabet naprotiv treba samo da najdeme nacin kako da dopreme do nivniot razum(toa se pravi od mali noze,no nikogas ne e kasno.....)
i da dodadam na decata netreba da im bideme samo roditeli i uciteli tuku treba da im bideme i "drugari" Изменето од zeznata - 20.Август.2007 во 18:53 |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко е да бидеш и родител и учител, во исто време.
учител, мислам да го учиш детето за животот. затоа што секогаш родителите за учителите велат дека се многу строги. ако е само до разгалувањето, лесна работа. обиди се да бидеш половина од денот учителка, а половина од денот, родител, т.е. мајка. значи прво сериозност, потоа разгалување. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница <1 252253254255256 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |