|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 248249250251252 263> |
Автор | |
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mnogu sakam mali detenca, ali bidejki gi nemam, imam samo kucence Gold Red Rivier! i toa mi e kako detence, milicko e.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС МНОГУ САКАМ ДА ИМАМ ДЕЦА...едвам чекам да си родам неколку
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka nemozes decata da gi stvoris i da gi ostavas da ti gi cuvaat babi dedovci tetki strini ili zeni za cuvanje deca?????
da za pomos koga sme na rabota no ne toa da bide stalno i redovno
togas decata se cuvstvuvaat osameno
barem jas taka mislam
jas licno 8 godini sedev doma i si gi cuvav decata nisto ne rabotev im bev posvetena samo na niv i ne mi e krivo za toa.........sega se veke golemki i mozat da se grizat sami za sebe pa taka i jas si najdov rabota
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so decata non-stop treba da ima eden roditel.
ako toa ne mozete da mu go ovozmozite podobro i da go nemate. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DECATA...NAJGOLEMOTO BOGATSTVO
DA SI DOCEKAME, DA IM SE IZNARADUVAME I PREKU NIV,DA JA PROZIVEEME NASATA VTORA MLADOST... |
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decata se za da se sakaat , da im se pruza ljubov i vnimanie vo ogromni kolicini..
So vreme vlozenoto vi se vraka duplo!!!!!
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Смртта на Тоше толку ме исплаши што ме потсети на минливоста на животот.Секој ден си ја гушкам ќерката и сум многу среќна што ми е жива и здрава.Тоа е доволно.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVOS BE DUSICKE KOLKU SI SENTIMENTALEN????
A TI IMAS DECA????
DA JAS MOITE TRI DECA GI GUSKAM PO STO PATI NA DEN I SEKOJ SLOBODEN MIG IM GO POSVETUVAM NA NIV.I IM KAZUVAM DEKA GI SAKAM NAJMNOGU NA SVET.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...АХХХ..ДЕЦА....ЗА НИТУ ЕДНА ПРОЛЕАНА ДЕТСКА СОЛЗА ,НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ...И,ДАЛИ ДЕНЕС ГО ГУШНАВТЕ СВОЕТО ДЕТЕ..........
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posmatrajte gi decata i
u4ete od niv |
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred da mi se rodi kerkata mislev deka znam sto e ljubov no duri koga prv pat ja drzev vo pregratka sfativ deka nisto ne sum znaela!!!
|
|
Keti72
|
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уникална слика |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очи ми се насолзија кога ја видов сликава, па морав да ви ја пастирам тука п.с. filibe, прекрасни слики од твието семејство, за бебето Изменето од Mona Liza - 09.Октомври.2007 во 19:44 |
|
|
|
filibe
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
синчето и жената
|
|
Внеси реплика | страница <1 248249250251252 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |