![]() |
|
Каков секс сакате |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 34> |
Автор | |||||||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Уфф мислев немаше да забележи..нема везе...ДЕЧКИИИ камерите у рака идеме на 5 ти... NRGMKD симнуј се ајде БРЗООО... Елени... соблекуј се, облекуј дресот ( танги манги ово оно знајш тие работи ) ИДЕМЕЕЕЕ
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||||||
More luge ja gresivte vie rabotata ja sum na 5ti.Engie e na 16ti sprat |
|||||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||||||
![]() |
|||||||
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
||||||
Не знам јас бре .. што мене ме прашуеш ја само снимам со дечките и коментирам... Елени прашај ја ... еххх на се ли ја да мислам... ЕЛЕЕНИИИИИ !!! брзо иди тука кажуј ајде...
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||||||
Ma jok bre mi odgovara i to super!!! Sakam koga e u lift!!! Znaci ideme do 16 i nazad, i se driblame i jas sum toj sto go dava golot!!! Mmmmmmmmmmm mi se svigja!!! Znaci nema da bide nesto nabrzinka neli?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
лее па NRGMKD... ова се у лифт се случува..целата утакмица.. ако е на стадион широко е може Елени да ти избега.. у лифт нема мрдање ... хаха а што... не ти се свиѓа , да напраам друг коментар |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||||||
Bre bre bre, ko Goran Pandev sum breeee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе каков Атанас Костовски.... виии шо е коментатор.. а што викаш... NRGMKD ... Елени ??
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Ајде... и еве го NRGMKD во НАПАДДД... Елени се брани.. слабо се брани... NRGMKD и влегува во гардот... Елени е на голот... NRGMKD шутира помеѓу нозе... Елениии пазиии .. Елени ги раширува нозете... ии ии и и ГОЛЛЛ ГООЛЛЛЛ NRGMKD постигнува ГОЛЛЛ ... Елени лежи и размислува што направи... ама касно е..
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Sorry mala nervoza na rabota na rabota me izmesti od kolosek!!!! Ke se vrati majstroceto vo mojot mozok za 2-3 minuti!!! SAMO COOL I RELAX!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||||||
|
|||||||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Абе ај не зезај NRGMKD ... кажи и на девојката.. или што е ...го изгуби филингот од синоќа..ајде ајде, не се срами - и биди искрен
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Hmmmmmmmmmm!!!! Ok ok !!! Aj da vidime od sto sakas ti?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Pocnuvajki od? |
|||||||
|
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |