![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 77> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
aj doagjaj,ke si pomineme great...
btw za eden cas |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
бисерна принцезо убаво тоа што сакаш да ме расониш, ама ја така лесно не станувам
![]() п.с да нема забуни,.... поракава ми стаса пред 5мин ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"mnogu mi nedostigash osobeno koa jadam margarin"
![]() ![]() ![]() (od mojta mila cimerka) ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
колку е саат морииииииии
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
КАКО СИ ...ДАЛИ ОЗДРАВЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Utre nemoze da se vidime imam temperatura.
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ne idam utre u skolo ne me cekaj pozz
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Bez gajle nema , zs edvaj cekam da te vidam
![]() |
|
![]() |
|
....НЕМОЈ ДА ДОЦНИШ,НЕМАМ ЖИВЦИ ДА ТЕ ЧЕКАМ!!! (
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Simni se pred zgrada vo 17.45h , ke pomonam da te zemam
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кога и каде ќе акаме денес?
Дарко... пиши на мојот број... Ја гледав едно 2 минути пораката,се размислував едно 3 минути со кој Дарко ли сум се договарала,а по 4 мин. сватив дека пораката по грешка е пратена на мој број ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
digni mi.........ja ne bev kriv za toa |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |