![]() |
|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232425 |
Автор | |
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тој што е без вина, ја зеде Вината врз себе за секој да се спаси. Не е љубезно да му вртиме грб и филозофираме. Не не води тој пат во спасение! |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
јок, ми бегате од темата
одговорите кој е виновен за неслушнато, непочуствувано и неверувано слабо знаев дека е круцијално прашање ова ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Тој што е без вина, ја зеде Вината врз себе за секој да се спаси. Не е љубезно да му вртиме грб и филозофираме. Не не води тој пат во спасение! А тоа е целта на секој нормален човек, нели? |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
evangelist ![]() Сениор ![]() Bože ne znam šta mi je, pale m Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
е сега не сум јас турист - па идам на пуст остров ... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
од тебе очекував одговор за островјанецот и ГОСПОД не прашање
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
evangelist ![]() Сениор ![]() Bože ne znam šta mi je, pale m Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
И јас би сакал ... да слушнам!? |
|
![]() |
|
Originally posted by Messenger Ili... da pretpostavime deka nekoj se rodil na nekakvo ostrovche na sredinata na Pacifikot, nikogash ne slushnal za Isus i Hristijanstvoto, normalno ne e krsten, nitu mozhe da veruva vo neshto za sto ne bil nikogash zapoznaen... kako moze da neslusne??? neli ima BOG kako moze da ne e svesen???? neli ima BOG i kako moze da ne veruva ??? Neli ima Bog neli ima????? koj e kriv so neslusnal, nepocustvuval i ne veruval,, ostrovjanecot ili samiot BOG?????????? тој е сега ЗАБОРАВЕН И ОД САМИОТ ГОСПОД koj kje mi odgovori na ova prasanje????? KRUCIJALNO E , ZA celokupnata veronautika ај да ве слушнам сега, кој е виновникот ???? Изменето од anakin - 18.Октомври.2008 во 15:36 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232425 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |