|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 2324252627> |
Автор | |
GePaRD
Група Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почни да гледаш, ама за почеток ке одбереш натпревар кога ке играат ШАМПИОНИТЕ, а се знае кои се шампиони. Ако гледаш друг тим ке зажалиш што си гледал, и почни да навиваш. MILAN шампиони. Изменето од GePaRD - 10.Февруари.2008 во 03:34 |
|
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima citaj malku podolu vo temite.... |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
ReD_StaR
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам нема направено теми за ниеден Клуб па еве јас ке напраам... Тука пишувајте за резултатите на Милан
Фанови ајдее |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gleam fudbal inaku ke vi se pridruzev
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milan...samo napred...mnogu mi e zal sto se povredi pato.i kaka nema da igra protiv arsenal vo ligata na sampioni, i ronaldo i inzagi povredeni...ova ne bilo....daj boze pobrzo da izlezime od ovaa kriza, da se drzime dobro na gostuvanjeto kaj Arsenal, a na San Siro da gi precekame so site sili
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milan e toa nepobedliviot
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mram moram da si go pofalam najsakanoto cuce
KAKA-RICARDO IZECON DOS SANTOS LEITE koj mi ja osvoi i zlatnata topka i nagradata od fifa za najdobar fudbaler na 2007 neka mu e cestito si ja zasluzi inaku milan gi nosam vo srce iako skoro nikoj drug ne gi saka edinstvena zelba sto ja imam vo momentov e da se smeni anceloti bidejki covekot stvarno se gubi-namesto da zeme nekoj mlad jak poln so energija igrac koj ke se dokazuva(a takvi gi imamnogu)ovoj im zapnal na transferite na fudbaleri postari od 30 godini ne mozm da go razberam malku sum mu luta i mislam deka toa e glavnata pricina za padot na NAJDOBRATA SVETSKA ODBRANA.se nadevam ovaa situacija ke se sredi a do togas forza rossoneri |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честито титула . . . хехехехехеххехехехе . . . Закон бе , закон . . . Кој е најдобар сега . . . |
|
STRUGA
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форца Милан . . .
Денес победивме 1:0
Значи финале . . .
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе светски шампиони ќе бидеме бе ..............
|
|
STRUGA
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е навивачи да не знае некој кога игра Милан во Тојота Куп . . . Ајде кажете ако знае некој . . .
|
|
STRUGA
|
|
Gentile
Нов член Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be so da se zboruva za milan koga sme najbjli a i se znae i ova god liga na sampioni e nase
|
|
ivankale
Група Регистриран: 24.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i barselona se dobri da
imancester united
|
|
Ivan
|
|
ivankale
Група Регистриран: 24.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milan se nepobedlivi
|
|
Ivan
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FORCA MILAN!
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |