![]() |
|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 31> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
osobeno koga se gledas vo ogledalo so sopstveni oci
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јас живеам во Скопје и пак Струмица ми е најубав град..а истото го тврдат и сите од кај мене на работа |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Sprema niv e najubav, tocno. I jas koga ke odam vo penzionerski dom sum najubav. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
kako da ne ... metroplola
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
да....сеуште фалат многу работи. и трговскиот е празен навистина но се полека ке биде...ма види ги Куманово Тетово Гостивар Македонска каменица ...и ред други..сепак Струмица е најубава поред нив.
|
||
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ne se bara na forumot ,tocno e toa.
Megutoa sakam da im kazam na Strumicani deka od mnogu malku pravime, kako kojznae sto da e .Se raduvame na povrsni raboti i kic. Dobar primer e trgovskiot koj nema nikakva logika. |
||
![]() |
||
|
абе ти мене не ме разбра реков на погрешно место бараш а не на погрешна локација мислејки не се бара на форумов универзитет
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ne e pogresno trebase nekoj koledj ili takvo nesto za moda da se gradi vo strumica, no kako i sekogas go lapna Skopje. Isto se sluci i so Aerodromot koj go lapna Stip poradi posilno politicko lobi. |
||
![]() |
||
|
епа друже на погрешно место бараш.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Jas samo baram eden univerzitet vo gradot, koj toa navistina go zasluzuva. So toa malce ke se podobri kulturniot zivot vo gradot i toa e se. Ni holivud ni nisto nema da mu e raven. P.S.Isto taka baram oluci na trgovskiot, a ne vodata da tece po trotoarite. |
||
![]() |
||
|
а ти да не бараш струмица да е холивуд??? врати се малце алооо ова е Македонија...за разлика од другите градови струмица е најубава.....а ти ми споредуваш со некој си твои замисли изгледа.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Gledam si ja cital Kralot Alkohol, bravo za tebe.
A i Senki si go gledal, si imal sreka sto ne si bil na premierata bidejki posle toa proekciite bile podobro organizirani, sega ti zamisli si kako bese. Zatoa ti vikam Strumica e ubav grad, megutoa nedovolno ubav za da se cukame po gradite i da se falime so trgovskiot i parkot, tuku treba da go podobrime toa sto necini ,kako gradot bi bil uste poubav. |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
да де ![]() |
||
![]() |
||
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
|
Изменето од lpartik - 26.Февруари.2008 во 16:04 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |