|
Деца |
Внеси реплика | страница <1 246247248249250 263> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.000.000.000.000% на убаво |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто господ им дава умни деца на глупави родители? |
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, ако беше машко - немаше!? |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo dete rodeno vo Novata godina-zensko...da e zivo i zdravo i na mama i tato da im donese samo radosti... Znaci ke trgne na arno.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bre sho ubav poklon za majkata deteto
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар има некој кој не ги љуби малите дечиња. Па само тие на овој свет се нешто невино и слатко.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuval boze, ne se razveduvam jas...i mu posakuvam brak kako mojov na sekoj ziv stvor... vo razvodov za koj zboruvam sum involvirana po sluzbena dolznost...i ne gi zalam niv...go zalam deteto, a sum nemokna da go zashtitam...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se priklucuvam kon "kletvata" na site koi nemaat deca vo Novata godina prv gostin da im bide "shtrkot" so bebce vo klunot. Pa narednata 2008 da ja pominat so cuclinja, pampers peleni....vesel detski plac.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала фала фала
и дај БОЖЕ!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tie sto imaat deca, imaat
sreka bidejki imaat od kogo da ucat, ili imaat od kogo da vidat kakvi treba da bidat. |
|
bibka
Група Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam 6 ipol godisno since-sonce,angel,ljubovce mamino...
Ljubovta kon svoeto cedo nemoze da se opise-treba da se pocuvstvuva.Da dade Bog sekoj da bide blagosloven so takva ljubov! |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A za tvojata zelba ti posakuvam da ti se ostvari shto poskoro eve vekje vo slednata godina! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
lubenica
Нов член Регистриран: 21.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam kerka cetiri meseci i sega za sega sme super...e sega falat pari ama toa ti zivot....samo gospod neka dava decinja.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd isto taka i mojata mi velese i sto bidna, rodiv kerka.. i pogodi ista je kako sto sum bila i jas. Sekogas mi vika: Vidija kerkati(3 godini) vidi se sama! Pa da cuknam od drvo... sega za sega super e ... a vtoro uste nema... |
|
Внеси реплика | страница <1 246247248249250 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |