![]() |
|
Деца |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 263> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зошто сите деца брзаат да пораснат, а кога ќе пораснат сакаат пак да се деца!????????????
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Кога сме деца, не ги разбираме возрасните, кога ќе пораснеме - не ги разбираме децата.
|
|
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Мојата свекрва вели:'"НЕМА ЛОШИ СНАИ-ИМА ЛОШИ СИНОВИ"!,а дали и е така и во срцето...?Незнам?!? [:)]
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Да бидеме живи и здрави и да ги дочекаме и снаите и внучињата
![]() ![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Zboruvame za normalni situacii...cuvanje deca, zaednicko zavrshuvanje na obvrskite/da nema podelbi na mashki /zanski... a ne za devijacija...sigurno ne bi opravdala snaata da ima shvaler...a sinot da molci i da trpi...kako shto ne bi molcela-bi go kacila na kuso magare..i vo obratna situacija.
Изменето од mamamd - 08.Јануари.2008 во 08:49 |
|
![]() |
|
Деклариативно повеќето мајки велат како тебе ( во врска со снаите ), ама во срцето на поинаков начин размислуваат. Ако синот и снаата имаат спор - теко дека некоја мајка ќе застане на страната на снаата.
|
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Dve, tretiot e mazot mi, a nego ne mislam ushte ednash da go zenam, dosta mu e belajot so mene, kapitulacijata mu e dozivotna...
Za snaite- dovolno ke bide ako bidat dobri zeni...ako mi se srekni sinovite, jas ke bidam ushte posrekna...sekoja majka e srekna ako i se srekni decata...samo shto jas sum malku pristrasna kon zenskite...pa mislam deka sinovite ke imaat problem bidejki jas ke bidam poveke na strana na snaite-takva beshe svekrva mi. A, vo krajna linija ke bidam zadovolna ako mi gi davaat odvreme-navreme vnukite da gi proshetam, ili pricuvam...Vnucite gi ostavam za dedo, a jas ke asistiram... Изменето од mamamd - 08.Јануари.2008 во 06:44 |
|
![]() |
|
Ама и три снаи се некаква замена за три ќерки. |
|
|
|
![]() |
|
А, ако беше машко - немаше!?
Neeee, nemam protiv mashkite-Doma trojca stojat vo stav mirno, ama... belkim koga ke dojde vreme, gospod ke mi dade vnuki,da mi pomine merak-fustance da kupam |
|
![]() |
|
Saska28 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јануари.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 6 |
Mnogu sakam deca,imam dve,edno od cetiri ipol godini,drugoto od dve ipol godini,ponekogas te nerviraat,no mnogu te smeat,mnogu se slatki...
|
|
![]() |
|
Не чекај го штркот, работи на тоа ( ако ги имаш остварено условите) |
|
|
|
![]() |
|
Не мисли на мрачната страна на животот - само на ведрата. Понекогаш, ми се чини, со мислите си го повикуваме злото. |
|
|
|
![]() |
|
А третото да биде чиста тројка? |
|
|
|
![]() |
|
Убаво кажано - човекољупче! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |