IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Деца
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Деца

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 245246247248249 263>
Автор
Порака Обратен редослед
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 12:09
Зошто сите деца брзаат да пораснат, а кога ќе пораснат сакаат пак да се деца!????????????
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2008 во 12:09
Кога сме деца, не ги разбираме возрасните, кога ќе пораснеме - не ги разбираме децата.
Кон врв
bibka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2007
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 12:37
Мојата свекрва вели:'"НЕМА ЛОШИ СНАИ-ИМА ЛОШИ СИНОВИ"!,а дали и е така и во срцето...?Незнам?!? [:)]
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 12:22
Да бидеме живи и здрави и да ги дочекаме и снаите и внучињатаголема%20насмевка, па после ќе „лафиме„....Обично кај нас се вика, не зборувај многу ако не си бил во таква ситуација, зошто колку и да кажуваме и вака и така, многу различно од кажувањето реагирамесмеењеНе верувам дека ниту снаата ниту свекрвата нешто намерно прават за да и наштетат на едната или другата, тоа така самото си доаѓа, па спој на ситуации, па погрешно време и место, па ете ти беља-свекрвата/снаата ме мрзизбунетост 
Keti72
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 08:49
Zboruvame za normalni situacii...cuvanje deca, zaednicko zavrshuvanje na obvrskite/da nema podelbi na mashki /zanski... a ne za devijacija...sigurno ne bi opravdala snaata da ima shvaler...a sinot da molci i da trpi...kako shto ne bi molcela-bi go kacila na kuso magare..i vo obratna situacija.

Изменето од mamamd - 08.Јануари.2008 во 08:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 06:50
Деклариативно повеќето мајки велат како тебе ( во врска со снаите ), ама во срцето на поинаков начин размислуваат. Ако синот и снаата имаат спор - теко дека некоја мајка ќе застане на страната на снаата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 06:43
Dve, tretiot e mazot mi, a nego ne mislam ushte ednash da go zenam, dosta mu e belajot so mene, kapitulacijata mu e dozivotna...
Za snaite- dovolno ke bide ako bidat dobri zeni...ako mi se srekni sinovite, jas ke bidam ushte posrekna...sekoja majka e srekna ako i se srekni decata...samo shto jas sum malku pristrasna kon zenskite...pa mislam deka sinovite ke imaat problem bidejki jas ke bidam poveke na strana na snaite-takva beshe svekrva mi. A, vo krajna linija ke bidam zadovolna ako mi gi davaat odvreme-navreme vnukite da gi proshetam, ili pricuvam...Vnucite gi ostavam za dedo, a jas ke asistiram...

Изменето од mamamd - 08.Јануари.2008 во 06:44
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 20:11
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

А, ако беше машко - немаше!?Neeee, nemam protiv mashkite-Doma trojca stojat vo stav mirno, ama... belkim koga ke dojde vreme, gospod ke mi dade vnuki,da mi pomine merak-fustance da kupam

Ама и три снаи се некаква замена за три ќерки.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 16:00
А, ако беше машко - немаше!?
Neeee, nemam protiv mashkite-Doma trojca stojat vo stav mirno, ama... belkim koga ke dojde vreme, gospod ke mi dade vnuki,da mi pomine merak-fustance da kupam

Кон врв
Saska28 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јануари.2008
Локација: Italy
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Saska28 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 11:04
Mnogu sakam deca,imam dve,edno od cetiri ipol godini,drugoto od dve ipol godini,ponekogas te nerviraat,no mnogu te smeat,mnogu se slatki...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 10:24
Originally posted by Antiqua Antiqua напиша:

ЈАС МНОГУ САКАМ ДА ИМАМ ДЕЦА...едвам чекам да си родам неколку

Не чекај го штркот, работи на тоа ( ако ги имаш остварено условите)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 10:22
Originally posted by vanesa vanesa напиша:

Смртта на Тоше толку ме исплаши што  ме потсети на минливоста на животот.Секој ден си ја гушкам ќерката и сум многу среќна што ми е жива и здрава.Тоа е доволно.

Не мисли на мрачната страна на животот - само на ведрата. Понекогаш, ми се чини, со мислите си го повикуваме злото.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 10:20
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Jas sakam 3

А третото да биде чиста тројка?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2008 во 10:16
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Mene ne mi e smenet samo zivotot, tuku i novcanikot. Ne pamtam od koga ne sum bila vo pozitiva. Ako recam nemam pari, porano dobivav odgovor-pa imas cekovi, sega -pa imas kartici.Sega ja razbiram majka mi- zosto me prokolnuvase- da ti dade gospod dve isti takvi kako tebe, pa da znaes sto e roditelstvo. Fala mu na boga sto ne ja poslusa, pa samo ednoto lici na mene, a drugoto na tatko mu. Ama jas ja prifakam kletvata i ve prokolnuvam site -Da si docekate site-po dve/ tri aspirincinja. Nema poubav "virus" za glavobolka, ama i  lek od koj najbrgu minuva predizvikanata glavobolka.

Убаво кажано - човекољупче!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 245246247248249 263>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.