![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 832> |
Автор | |
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк на 223 -305 те чека драга еден свенат цвет
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk znaes deka koa sakas moes da se javis
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдк ............ само строго и без праштање ........... има да се зна ко коси а ко воду носи ........ бре
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk konane ne ti teknue koja sum be
![]() |
|
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() ![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
sdk Emil bas me nasmea....bas me interesira so ke reces koa ke pisam pijam po 10 litra destilirana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
sdk... mnogu sakam da gledam vesti na ruskata nacion. tv i cooking show na rai
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-ми наличаш на водоноска
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
сдк си ја згрешил темата ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сч што воопшто се чудам за нешта кои воопшто и не се чудни ......
![]() |
|
![]() |
|
sdk dnevno pijam po 3 litra caj a vkupno tecnosti maksimum do 6 litra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк фала ама да не си грешка пак ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк..се убави лица..пријатни за дружење додека се пие второто утринско кафе..на тенане...раат..без обврски... милина
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |