|
Постар/а или помлад/а партнер/ка ? |
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI SMETA NISTO DURI I DA E POMLAD OD MENE AKO MI ZNACI I SE POSTUVAME MEGUSEBNO NE BI MI PRECELO
ISTO TAKA I DA E POSTAR OD MENE NE SEGA 20GOD. MEGUTOA DO NEKOJA GRANICA BI BILO OK |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A TAA E?????????
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот партнер е помлад од мене и баш ми е супер!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEVOZMOZNO E ISTOVREMENO DA LJUBIS I DA BIDES MUDAR |
|
people are strange
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HMMMM MOZI TREBA DA NE SE BIDI U LJUBOVTA TOLKU MNOGU STAR OD DRUGIOT
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima vo ljubovta logika?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godinite se faktor na koj ne mozeme da deluvame, tecat, minat...
tie se dokaz za minato vreme...iskustvo. zosto da odbieme da bideme del od necija zivotna prikazana, zosto bi odbile ljubov od covek koj pominal nesto poveke od nas? moze da e i prednost.....mozebi..? |
|
people are strange
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e za sex 2 godini pomlas, stegnat , iskusen , bez umoren pogled i
pivsko meshe , majtap be luge.
Mislam nemat vrska godinite , ima po bitni raboti
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам со екатерина. Се додека има разбирање и љубов меѓу двете делчиња кои го прават целото, годините не се приоритетна пречка
П. С. Јас лично сум за тоа иако е постар, сепак да не е генерација на татко ми.
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ne igra nikakva uloga!
najvazno e razbiranjeto i pocituvanjeto, a godinite koga si sreken nema da ti smetaat!!!! |
|
people are strange
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA NE SME GO POSTAVILE ODAMNA
|
|
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |