|
Насабајле прво... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo se udiram vo vratata posto sum zaboravila deka vecerta ja zatvoriv....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasabajle prvo se sreduvam vo toalet,potoa se olakam pijam kafe i palam cigara. Potoa sleduva grickanje na nekoe vkusno i socno ovosje i taka zapocnuva denot so aktivnostite sto se planirani.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
panta rei , sto vikaat latinite se teci se se menuva , taka i navikite pri budenje , stanuvas pa se mies pa kafe pa cigara , ponekogas odma sednuvam za da se odmaram od spienjeto , ponekogas skokam jaze sekogas razlicno mame mu e*am
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го исклучувам будилникот на телефонот и продолжувам да спијам до следното ѕвонење
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JAS ISTO TAKA, PRVO MIJAM LICE , ZABI................ PA POSLE GOLEMO NES KAFE ZA RASONUVANJE............
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo piam kafe (golemo nes), posto ako ne go ispijam, mozokot mi e zamaten i ne mozam nisto da napravam.
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насабајле прво вртам со левата рака на десно, вртам со главата на лево и гледам дали има време да поспијам, што вели лаки. После ако случајно се разбудам порано, околу 4, шетам наоколу, вртам по тоа каналите на телевизиите, случајно да не има нешто интересно. Ако се излажат тоа уредниците да пуштат нешто интересно во тоа време. Не дај боже да разбудам некој, ќе ме отераат у три п м. А ако успеам, може и ќе поспијам малку, додека не се успијам за на работа. Тоа миење, плакнење и празнење, во в ц обавезно.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во 7.00 или 7.15 излегувам.. А станувам 06.00 таман за се имам време.. е сега поспани се и моиве т.е мама .. татко ми е станат со мене така да пензионерчиња .. убаво е чувстцвото кога пиеш кафе со драгата фамилија и она од сабајле си кажуваш што како гушкаш бакнуваш во обравчето и идеш на работа со пропратни животинчиња кои те испракаат до врата..
Убавина.. е сега мама ни ескивира понекогаш ама со Чале пиеме кафе.. Т.Е тоа ми е време за шминка..кафе цигара шминка и моабет |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brej Nate stanuvash pola saat poprano?
jas stanuvam rutinski i ne mozam nikako p[oinaku poshto sum ushte pospano-nenaspana, a vo tekot na denot mu se raduvam na ona shto spontano ili planirano mi se slucuva i togash na dragite lugje im pokazuvam kolku mi se dragi i mili...... na sabajle i oni se pospani a nekoi stanuvaat i podocna od mene |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано правев вообичаени работи кои се прават отвараш очи миеш заби лице факаш за тушот и се облекуваш кафе и цел ден пред мене..
Сега станувам отварам очи го поздравувам денот кој ми е дарен уште еден од многуте кои следат, се провлекувам до купатило фрлам голем туш на мене се доближувам до огледало и се гледам во лице и се радувам на денот кој следи, мијам заби и седам со лицето 5 мин во ладна вода.. Се шуткам низ кука, поздравувам и играм со секое животинче дома, па кафе, па будам цела фамилија ги бакнувам во обравчето и заминувам на работа... |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo otvaram oci i miljam zabi, a posle nishto vekje ne e rutina
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziher ,ne e!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja stanuvam u 12h ne znam toa dali se racuna za sabajle?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVO GO GLEDAM SAATOT I SI VELAM DOBRO E IMA VREME I PRODOLZUVAM DA SPIJAM
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |