![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 62> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eve sto moze da ti se sluci zosto te sakam, pazi se !
![]() |
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
мојата листа на најсакани е сеуште иста....мама,тато,бато,Еми,другарке моја...принцу мој.........ВЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ....вие сте смислата на моето постоење, основата во мене,огромен дел од мојата среќа и мојата радост....најубавиот дел од мојот живот...........ВЕ САКАМ...и ќе Ве сакам додека сум жива
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
i jas go sakam
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ama stalno ke se banjame zeadno i vaka stalno ke ti praam
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
I koga ne si do mene te sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
ISKRENO TE SAKAM,SO CELA DUSA I SRCE TE SAKAM.....EDNOSTAVNO RAZBERI DEKA TE SAKAM
![]() |
|
![]() |
|
JAS OVA NE GO SAKAM.AMA ZNAM DEKA TE SAKAM ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Zatoa sto znaes deka mrazam pravosmukalki!
Ama posle koga ke mi svaris kafe onaka kako sto samo TI znaes da go napravis ke zaboravam se' za mig! Zaradi toa muceto TE SAKaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E vaka non - stop ke ti bucam so pravosmukalkata po doma i ti ke se predades
![]() |
|
![]() |
|
Jas ke bidam umorna
a i da ne sum ke se prepravam deka sum zasto i onaka znaes deka ne sakam zlato samo sakas da me zadevas! Blesavo TE SAKaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I taka umorna ke te vnesam ovde da si zemes sto sakas, a tebe ke ti se spie i nema da ti bide interesno
![]() |
|
![]() |
|
Navistina
ne mi bese vo plan da pocnam da TE SAKaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
So site nedostatoci TE SAKAM!
![]() Изменето од Irenica - 24.Април.2008 во 20:16 |
|
![]() |
|
![]() |
|
I iznervirana od moite drndanja ke te sakam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |