|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Автор | ||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smizla simni si go Flash Player od Tuka
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АЈ ПОМАГАЈТЕ.
ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР ДА ОТВОРАМ МЕЈЛ НА YAHOO МИ СЕ ПОЈАВИ: SECURITY IMFORMATION THIS PAGE CONTAINS BOTH SECURE AND NON SECURE ITEMS. DO YOU WANT TO DISPLAY THE NONSECURE ITEMS YES...NO...MORE INFO. ГО КОРИСТАМ ЗА "CHAT", ТАКА МОРА ДА БИДНЕ, А НЕ ПРЕКУ YAHOO MESSENGER . А НА МOZILLA FIREFOX НЕ МИ ОТВАРА ОПЦИЈА "CHAT" ЗАШТО НЕ САКА ДА МИ ЈА НАДОГРАДИ ОПЦИЈА "FLAS PLAYER" . РЕШЕНИЕ??? А НА ИМТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР СЕКОГАШ МИ НУДИ ОПЦИЈА SECURE, АМА НЕ СУМ СИГУРНА ШТО И КАКО ДА ЈА КОРИСТАМ... |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prateno na PP
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ало дарки жив ли си?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам
пуштај |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Првен да ти објаснам виста не можеш да ја активираш како XP Со клучеви мора да има крак, ако си зантересиран ке ти пратам преку пп мој уплоад, сите верзии ги активира Изменето од Dark HaCkeR - 19.Декември.2008 во 11:48 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој ги знае активирачки кодови за
WINDOWS VISTA ULTIMATE FALA |
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shift Delete на фајлот и готово, за таквите фајлови одма бриши и готово |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам јазик, го спуштив, ама ми вели this file is potentially harmful for your computer, па го избришав... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka mi pisuva this file is an adware component a pod toa pisuva appears to contain adware.virtumonde (heuristic detection) ova se pojavuva pri fastscan od trojan.Ima nekolku opcii sto da prevzemam ama se so mnogu kompjuterski poimi.Pomos ve molam ako znaete ....?
|
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако го инсталираш упдејтот нема шо проблем да направиш ако не се реши со него пробај со тоа другото ако одиш по прописите се ке средиш ако не знаеш јазик малце по тешко ке ти оди
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас го имам истиов проблем веќе некое време... DarkHacker, сигурно ли е ова решение? Да не направам поголем проблем со ова... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brisi vednas
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па со се мислиш тука избриши го што фајл е види ???
|
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |