|
Припадник на МВР претепа момче до смрт |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga se odi protiv neprijatelot i kiseloto vino i loshata pesna se dobri! Opozicijata nema da se pomiri so faktot deka narodot ne ja podrzhuva, pa kje se obiduva na site nachini da ja uzurpira vlasta i da predizvikuva sekakvi mozhni tenzii za nejzino nasilno rushenje. Nekoj ubavo go prouchil slovenskiort elaborat platen so drzhavni pari kako se inicira, organizira i sproveduva drzhaven udar vo sopstvenata zemja, pa dosledno gi sproveduva posochenite preporaki. Pod zashtita na demokratijata se vodi gerilska protivdrzhavna vojna. Opozicijata pokazha deka nema da cheka chetiri godini do novi izbori. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште вчера не ми беше верно....
толку чудна ситуација, без факти докази и пријава немам видено и чуено до сега... А тоа што вика кукоч атомска...богами и за тоа сме... и одма владата била крива... е не им иде умот на комуњарите и не им иде... од МВР се уште немам видено потврда за ваков случај...освен на секој сајт што читам различни приказни.... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=76163
ATOMSKA....nisto drugo za nas....citajte podole malce..... ATOMSKA bre za nas makedoncite....bolje da ne nemaaaaaaaaaa!! zosto vaka sami ke se istrebime!!! od zavist od sve..... sea izvini....pu pu ne se vazi....a vcera izlgeuvaat na protest ....a ni slika ni niso od covekot......demek DANIEL.....neznam so da kazam..... za pocinatiot kakvo i delo da napravil....posto go brkala policijata ne zasluzli smrt....ako alfasot go ubil.....treba da se kazni.......NAJSTROGO a za nas ATOMSKA!!! se dodeka vaka se zaletuvame kako prlinja pred magare! |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ме иритира во случајов што се потпира на тотални шпекулации кој го извршил убиството и одма ни едно ни две одма коментари Алфите го претепале до смрт и што е уште пострашно читајчи ги коментарите на статиите по интернет се повикува на рушење на влада,била тоталитарна,имало диктатура и слично.
Полека малку бе луѓе нека се дознае се,не да се вадат изјави од ракав и да се поврзува се ова со власта и политиката. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се додека стручни лица не го потврдат тоа, се додека истражниот судија не го потврди тоа, останува во доменот на шпекулациите. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Според медиумите (а преку нив од соодветни институции) има мртво момче, има траги на насилство но не е идентификувано и затоа неможе да информираат некого. Според шпекулациите најпрво се смеетало дека е некое момче од Ѓорче Петров но очигледно детето е живо. Според други шпекулации се работи за ирски навивач кој дошол во Скопје за натпреварот. Ако е оваа шпекулација вистина веќе работите стануваат уште пострашни оти се наметнува меѓународен инцидент. Шпекулациите зошто МВР не дава официјална информација- Па МВР не дава соопштение за секоја настапена смрт (сите знаеме дека МВР издава посмртница за секој починат). МВР дава соопштение само кога има насилна смрт. Сега читам дека наводно бил готов обдукцискиот налаз и дека се докажало дека кај момчето настапила насилна смрт |
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
факт е дека на телото има знаци на насилство
Изменето од ljoce - 07.Јуни.2011 во 14:28 |
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро луѓе има убиство или некој умрел од природна смрт???
Ако е второто,некој смислено го лаже народот со цел да предизвика некави тензии. Мислам арно кажа Кукоч,тоа дете има родители,роднини,пријатели,како никој не излезе на тв да каже дека е убиен од страна на некого?? И ако е убиен,како го препознале убиецот дека е од полициските алфи кога тие се во цивилна облека?? |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- И јас бев сведок на бруталниот настан кој се случи завчера на
плоштадот. Дечкото кој беше тепан премногу ми личеше на еден мој
познаник. Премногу се загрижив па па почнав по другари да прашувам дали
фамилијата на Даниел е известена. Повратниот одгвор ми беше дека Даниел е
жив. За да се уверам лично отидов со неколку другари кај него дома и
навистина се испостави дека не е мртов. Се препознав и се извинувам што
пласирав таква информација, која се рашири во јавноста - раскажува
сведокот за Нетпрес.
Се извинувам бе......Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц готово крај за денес на оваа тема.....од сеа ке јадам сладолед....и ке чекам да ме тепаат!!!! поздрав од мене! |
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мора да се открие нејзиниот идентитет. Доволно е да даде исказ пред истражен судија и обвинител. Во полицијата не мора никаков исказ да се даде. |
|||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лелелеел ама ти стварно си смешен ме испровоцира пак да искоментирам.,.....ај сведоков се плаши...... новинарката се плаши....... ама АЛОООООООООООООООООООООООО тоа дете има родители....ти мислиш дека има некој родител што би премолчел за смрта на своето дете од страв???????????????? АЛОООООООООООООО |
|||
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|||
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако новинарката била сведок, треба да биде легитимирана и повикана да даде исказ пред истражен судија. Не може да се затскрива никој зад професија или било што кога се во прашање вакви работи |
|||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |