![]() |
|
Специјален поздрав до... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 281> |
Автор | |||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
![]() |
|||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||
Па ти си била online, ете гледаш со две очи ![]() Огромен поздрав до тебе ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
||||
Sp do Andjelina
![]() |
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||||
![]() |
|||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||||
Najspecijalen pozdrav do Omar :)
|
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
![]() |
|||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||
До evangeline
|
|||||
![]() |
|||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||||
![]() |
|||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
||||
![]() ![]() |
|||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
СП,до Шатци
![]() ![]() |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||
Јас само домашни производи конзумирам...
Во моментов ја пратам серијата Бомба, и по епизоди ми изгледа дека ќе ја надмине и Малечката невеста. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Јас па не знам што бараат овие двајцава онлајн. Изгледа не ги гледаат турските серии
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
||||
Активни корисници
Активни корисници Вкупно има 126 Активни корисници онлајн, 2 Членови, 0 Анонимен член(ови), 111 Гостин, 13 Пребарувач(и) Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: Орка, evangeline Поздрав до свите гости,со сликата... ![]() А овие онлајн со песната... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Јас веќе отидов, не се гледам, не ме гледаат хаха
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
Може,ама сега кога ќе ја видат гајбава...Попаметно е да одиме во гости,раат да си го испиеме.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Може. ![]() ![]()
|
|||||
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |