![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 43> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zar je vazno ko su ljudi
i ko sam ja kad ljubim samo jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda rekla si da cemo sve, opet ponovo ako bude nam sudjeno ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam, zeno bez imena dugi dani igra sudbine kad ne ide tvoje ime drugom malo je a meni je sve ПЕСНАВА,................. ах..... ме убива полека лагано ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ti se bendisa vivi
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
kud me vodi ovaj zivot ludi ref. skitam i lutam al dokle cu moci
ref. skitam i lutam al dokle cu moci |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
bogami snosti bev vo kafana i odime sega dan je tmuran ja mamuran nemoj sreco nemoj danas da ispravljas krive drine , mozis doci do istine ma pusti ladze neka tonu donesi , hik , sodu bikarbonuuuuuuuuu (i od pozadina se dzveri ludakot :uuuuuuuuuuuuuuu) :)))))))))))))))) |
|
|
|
![]() |
|
v i v i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
ajde be src.....
![]() |
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
mozi be srce kkao ne mozi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
heki eden pozdrav so dobro jutro od corba..moze......
|
|
tuka nekade....
|
|
![]() |
|
Trebas mi
kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te I telo grci se i ruke znoje se a ustvari znam da volis me Ref. 2x Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi ) Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me |
|
|
|
![]() |
|
Zena bez imena
i ko sam ja kad ljubim samo jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda rekla si da cemo sve, opet ponovo ako bude nam sudjeno ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam, zeno bez imena dugi dani igra sudbine kad ne ide tvoje ime drugom malo je a meni je sve |
|
|
|
![]() |
|
Put do srca tvog
uz tebe ja sve sam vidio stare mostove, mokre ulice duge obale i more nemirno svijet dok se rusio Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja Ref. Koliko sam lazi izreko toliko sam zla sebi nanio al' nesto se u meni slomilo i dusu sam otvorio Koliko sam zora svanuo toliko ti dusu ranio i ne moze mi pomoci ni Bog da nadjem put do srca tvog Nije istina da zaboravljam sva tvoja nadanja i stradanja al' ne zaboravi da sam najbolji kog si ikada mogla imati tek ces se kajati kao ja |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Lesno ti e...
(Vlado Janevski) Petnaesti den na ludilo ne sum vcerasen,no vaka ne bilo?! Se ubivam od spomeni a tvoeto srce, znam, adresa promeni. I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak ke postois a moeto srce - shestar, crta krugovi okolu tvojot lik... Baram nacin da te premislam, no ubavina so sila ne biva, samo eden koga saka - malku e, a ti mene vekje ne. Temjanushka si zgaznala a taa so miris pak, shtikla ti baknuva. Zar tolku malku sme zasluzile? Od ona naseto, samo pesna da ostane??? I lesno ti e da me ostavis i bez mene ti pak kje postois... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jedina
mislim najbolje za nas krijem se mislim ne treba da znas jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina dobro znam svaki dodir tvoj i glas al gubim se ona izmedju je nas kad vino popijem, razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem, drugo ime dozivam aaa pijan ti dusu otvaram |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Just a Little Lovin'Just a little lovin'
Early in the morning Beats a cup of coffee For starting off the day Just a little lovin' When the world is young And makes you wake up Feeling good things Are coming your way This old world wouldn't be half as bad And wouldn't be half as sad If each and everybody in it had Just a little lovin' Early in the morning A little extra something To kinda see them through Nothing turns the day on Or really gets it dawning Like a little bit of lovin' From some lovin' someone like you This old world couldn't be half as bad And wouldn't be half as sad If each and everybody in it had Just a little lovin' Early in the morning Just a little lovin' Early in the day Just a little lovin' Early in the morning... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |