![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 77> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е се изнасмеав на оваа
![]() ![]() ![]() како е минато време на глаголот go ?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Gushkam te
![]() |
|
|
|
![]() |
|
леле камоли да си до мене да ми помогнеш да се снајдам,.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Наскоро пристигнуваме. Каснеше автобусот. Х и У се со мене. Пуса, ќе ти пишам после.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
e, duri sea ti nema spas
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne se krij gomnaru
|
|
![]() |
|
како сакаш,.... ти командаш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Rosen sind rot veilchen sin blau
wenn ich in deiner nähe bin wird mir ganz flau! liebe grüsse deine ...... |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
na mojot....godishen rodenden beshe so mene i na mojot...godishen rodenden da bidesh so mene vo 20:00 cas. vo rest.......tvoja....
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
ama sepak da
|
|
![]() |
|
iva_hot69 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
da letnam?
|
|
![]() |
|
загор и мајсторче и смс почнавте да си праќате
![]() а да не должам,... извини најмногу на свет,.... знаев дека па ќе попуштиш ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
БРИШИ INBOX!!!ПОЗДРАВ **...!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
batali forumot...imas ispit..ke se javam u Telekabel..da go blokiraat cel internet u Aerodrom vecerva...aj utre krsi rebro,ali sepak pojavi se na vreme..znaes koja foka e..ako zakasnis moze nema da te pusti ni da polagas..
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |