|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 33> |
Автор | ||
Trine
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E odma me klasificira ot sum VMRO,ne smee chovek da dade svoe mislenje odma ,ili si so nas, ili si protiv nas.
|
||
boris-007
Нов член Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke vide ovoju narod pak ke ima izbori pa ke se vidi koj ke pobedi,a Grujo kako sto mi stoi ke odi vo HAG kako Boskovski.Zaev e pusten da se brani na sloboda i mu se odzemeni dokumentite.
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
??????????????????????? i setnem koj e sleden ?????????????????
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
jas
Нов член Регистриран: 19.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПРВО СДСМ се жалеше за начинот на апсење од кој се прави циркуз ,и гледате нема притвор,ЗАЕВ АКО НЕ БЕШЕ чист ке си останеше пратеник со ИМУНИТЕТ и никому ништо ,само
за крив ке покаже времето и судот само жто ке остане срамотата на оваа влада ,за избеганиот што велеа се наоѓа во ПОЛСКА размена на и награда од ЕУ за проектите во СТРУМИЦА ,тоа го знаеја од МВР бидејки одеше на локална ТВ ,кај нас доволно е да му ставиш некому лисици и тој е веке крив ,,, ЗАЕВ СТРУМИЦА Е И КЕ БИДЕ СО ТЕБЕ .ГРАДОНАЧАЛНИК ШТО ВЕТИ ПРОГРАМА ЗА 4 А ИСПОЛНИ ЗА НЕЦЕЛИ 3 ГОД. СЕ САКА И КЕ СЕ САКА |
||
jas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САМО КИРО ЈАНЕВ ЗА ВАС ЈА ИСПОКРАДЕ ЦЕЛА СТРУМИЦА А НЕ НАПРАВИ НИСШТО ОСВЕН ЕДНА УЛИЦА |
||
jas
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не му го знам принципот...на обвинителот мислам.
Работи ли по абецеда или по азбука..
пс
И не гледам зашто се дигнала волкава ѓурултија...
Испитуваат и ако има драстичен криминал..ќе го јадат калапчето.
А ко не..секој ќе си продолжи по старо..мислев чесно.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega na red e Gruevski hehe
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto mislite, koj od gradonacalnicite e sega na red?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А го очекуваат уште најмалку два...на локалните и председателските..иако вели дека нема да се кандидира(л)...ама со такви исто ко и со змиите..стапот во рака секојпат спремен треба да е..за да ја удри по главата..се мисли изклучиво на смокот де овдеспоменат.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lambe zagreota , ja naeba coekot , jas go znam lambe , poposten coek od nego nema ,sedi sam doma so majka mu vo trosna kuka , glupost napravi so stavase potpisi tamu kaj sto ke mu recese ljuBco , lambe e kolateralna steta , edinstveniot grev e negovata glupost, glavnite gomna sugare gi pravese , k*rac vie razbirate so se desavase togas |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Радмила Шеќеринска, треба Груевски да си ја земе за кафекуварка.........
|
||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne. daj mi ti primer, koj od niv NE TREBA da bide zatvoren? |
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а затворен од тие што ги знам е само во тафталиџе во скопје
|
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |