|
Моето дете е геј |
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Автор | ||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се и сешто на форумов.... демек тоа ќе те праша за дозвола дали такви чувства да му се појават..... Тоест да се изјаснам подобро (оти знам дека погрешно ќе ме сфатиш): демек чувствата негови/нејзини тебе ќе те прашаат за дозвола кон кој пол да се насочат.... Изменето од RebeL - 24.Март.2008 во 05:14 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hehehhee...abe geni ne se shala... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pu pu skraja...
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ke si go sakam kakvo takvo,ako toa e toa sto go cuvstvuva vo dusata..............protiv srce ne se moze..........
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e masko......ke go nosam na striptiz uste od malendo....da se uchit e da vidam dali posle ..... ke moze da mrda na strana
Изменето од $BlackDevil$ - 24.Март.2008 во 03:08 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke mislam na negovata sreka!
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke go repariram sala mene dete takvo da mi se rodi tesko bogami
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mameto negovo
abe kako.....nema sansi da dozvolam ja toa da se desi.... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bpre
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве испровоциран од темите во кои главна тематика е хомосексуалноста во кој еден куп наши сограѓани навредуваат, плљукаат, убиваат, лечат хомосексуалци, ја отварам оваа тема:
Што ке направам, како ќе реагирам, ако разберам дека мојот син (мојата ќерка) е хомосексуалец? |
||
2012
|
||
Внеси реплика | страница <1 222324 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |